De Weekend Tips #17

film & serie tips marco polo

Van de week had ik al wat tips gegeven over Series die je niet mag gaan missen dit jaar maar we gaan dit jaar natuurlijk gewoon verder met een nieuwe serie weekend tips.
Om dan gelijk te gaan knallen als je van knallen houd natuurlijk is “We Still Kill the Old Way” een leuke aanrader wanneer de broer van de doodgeschoten Charlie Archer terug uit spanje keert om revanche te nemen op de daders.We-still-kill

We knallen gelijk door naar “By the Gun” deze film over gangsters probeert Nick zich te bewijzen om hogerop te komen in de rang lijst na jaren van trouw lukt het hem om daar bij te raken en mag als “baas” zelf doelen stellen en zo een eigen regio beheren als snel word zijn droom vergald en merkt ie dat het zijn van leider toch niet alles lijkt dan dat het werkelijk is..

Ook dames kunnen Knallen natuurlijk en gelijk in een film uit 2015 kan het nog sneller? In “88” word een dame wakker langs de kant van de weg ze herinnerd zich niet waar ze is of waar ze heen moet het enigste wat ze wil is revenge op de moordenaar van haar vriend.(nog geen nl subs)

 De Serie van de week is “Marco Polo” ga samen de reis die hij maakte aan door China veel belovende serie van Netflix is uiteraard gewoon te zien met de AFK-Box.

Weekend Film/Serie Tips #17

 

By The Gun

 • Genre: Crime/Drama
 • Duur: 105 min
 • Jaar: 2014

Nick Tortano is een gladde, ambitieuze crimineel in de straten van Boston. Na jaren gewerkt te hebben voor de Italiaanse gangsters bewijst hij zichzelf eindelijk tegenover de baas en krijgt hij waardering. Echter, eenmaal binnen, raakt Nick verwikkeld in een strijd met een maffialid en begint hij een wig te drijven tussen hem en de baas.

We Still Kill the Old Way

 • Genre: Misdaad/Actie
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2014

Wanneer Charlie Archer, een gepensioneerde schurk uit East End, een jong meisje probeert te helpen dat wordt aangevallen, wordt hij vermoord door een straatbende. Hierop besluit zijn broer Ritchie Archer vanuit Spanje terug te keren naar Londen om het voorval te onderzoeken. Als het politieonderzoek op niets uit loopt besluit Richie het recht in eigen hand te nemen.

88

 • Genre: Actie/Thriller
 • Duur: 88 min
 • Jaar: 2015

Gwen is een jonge vrouw die ontwaakt in een wegrestaurant, zonder enig idee te hebben hoe ze daar terecht is gekomen. Ze wil wraak nemen op de persoon die haar geliefde heeft vermoord en stort zich in een avontuur waarbij fictie en realiteit flink door elkaar heen lopen.

Marco Polo (seizoen 2)

 • Genre: Actie/Drama/Avontuur
 • Start Seizoen: 2014

De 17-jarige Marco Polo reist met zijn vader naar China waar hij door zijn vader, na slechte onderhandelingen, wordt overgedragen aan Koeblai Khan. Wat in eerste instantie een leven in gevangenschap lijkt te worden, verandert in een bijzonder avontuur. Door zijn nieuwsgierigheid, snel groeiende liefde voor de nieuwe cultuur en met de grote Koeblai Khan als leermeester wordt hij gauw een bode van het hof.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments