Series die je Niet mag Missen in 2015

film & serie tips better call saul

Het nieuwe jaar is begonnen allereerst iedereen de beste wensen natuurlijk mag het een mooi film/serie jaar worden.

De meeste series zijn geëindigd of beginnen nog aan hun winterstop maar in dit jaar 2015 kunnen we weer heel wat moois gaan verwachten om te kijken met de AFK-Box natuurlijk.
De series waar onze gebruikers naar kijken verschillen nog al maar ik probeer de lijst te maken met series waar ik het meest van zal verwachten. En zal in de toekomst nog meer lijstjes naar buiten brengen!

Series die je Niet mag Missen in 2015

Hart of Dixie

Hart of Dixie / Dokter Hart

  • Genre: Komedie/Drama/Romantiek
  • Seizoen: 4 (15 december 2014)

Hart of Dixie is een nieuwe ziekenhuisserie waarin Rachel Bilson, als dokter Zoe Hart, de hoofdrol speelt. Na haar afstuderen wil Zoe, net als haar vader, hart/longchirurg worden. Maar deze droom valt in duigen. Als ze dokter Harley Wilkes ontmoet en hij haar haar een baan aanbiedt in Bluebell, Alabama, grijpt ze deze kans. Maar dan overlijdt Harley en staat de jonge arts er alleen voor. Een andere dokter uit het dorp, Brick Breeland, is niet blij met de komst van Zoe en maakt haar het leven zuur. Als ze besluit haar koffers te pakken en te vertrekken uit het dorp, zorgt het onverwachtse bezoekje van haar moeder ervoor dat ze zich toch niet zomaar weg laat jagen uit Bluebell. Dit zorgt voor veel leuke, maar soms toch ook wel difficult moments!

suits

Suits

  • Genre: Komedie/Drama
  • Seizoen: 4B (28 januari 2015)
(over)Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt met een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent en neemt een gok door Mike aan te nemen na het
zien van zijn talenten en zijn fotografisch geheugen.
 
Het eerste deel van het vierde seizoen liet ons achter met een enorme cliffhanger, die ik hier verder niet zal bespreken. Ik kan niet wachten om te zien hoe dit zich verder gaat ontwikkelen en hoe Mike, Harvey en Jessica er mee om zullen gaan.

Better-Call-Saul1

Better Call Saul

  • Genre: Crime/Thriller
  • Seizoen: 1 (8&9 Februari 2015)

De Spin-off van Breaking Bad waar nog eigenlijk vrij weinig over te vertellen valt omdat het zo goed geheim heeft kunnen bleiven voor de buitenwereld ben ik er toch vrij nieuwsgierig naar of dit de huidige serie kan overtreffen en het hoge niveau kan halen voor al deze fans.

gothrones

Game of Thrones

  • Genre: Actie/Drama/Avontuur
  • Seizoen: 5 (April 2015)

(over)Het gaat over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende adellijke families op het fictieve continent Westeros. Robert Baratheon is koning van Westeros, maar al snel ontdekt hij dat zijn troon zeer gewild is onder de adellijke families. Om het allemaal nog erger te maken staat er in het Noorden een oud kwaad op, klaar om het verscheurde Westeros binnen te vallen. Volgens George R. R. Martin, die meewerkte aan de serie, volgt de pilot de verhaallijn van de boeken nauwkeurig.

Wat moet ik over deze serie nog meer vertellen dan dat ik er in ieder geval niet op kan wachten. Welke schokkende beelden krijgen we nu weer te zien wie verraad wie nou het is en blijft een spannende serie die je op de voet zou willen volgen.

izombie

iZombie

  • Genre: Drama/Horror
  • Seizoen: 1 (geen datum bekend)

De serie iZombie gaat over een zombie die eens een student medicijnen was en een baan krijgt bij een lijkschouwer. Hier kan ze naar hartenlust hersenen eten, maar als ze hersenen eet krijgt ze ook de herinneringen van deze persoon. Met de hulp van de lijkschouwer en een politieagent gebruikt ze deze herinneringen om misdaden op te lossen. Deze serie is gebaseerd op een stripverhaal van DC Comics.

 

Meer serie tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments