De Vakantie tips en Kerst Tips

kerst tips i origins

Deze keer geen weekend tips maar vakantie tips (mocht u geen vakantie hebben dan zijn deze tips voor u ook geschikt 😉 ) Natuurlijk Het is kerst en alles wat op tv komt heb je waarschijnlijk al tig keer gezien en je kan ze ook nog eens ieder moment van de dag zelf bekijken met de AFK-Box.

Maar wat dacht je van I Origins waar een bioloog geobsedeerd is door ogen en gelooft dat alles wat na het leven komt via je ogen tot stand komt waarna zijn vriendin overlijd vind hoort ie dat er iemand is met exact de zelfde ogen en gaat hij opzoek naar haar..

Ook The Guest mag je niet missen wanneer een ex-soldaat te veel met de familie van een mede-soldaat in aanraking komt komt deze familie er al snel achter dat er meer aan de hand is en dat hij een gevaar vormt.

Wanneer een gevangene ontsnapt nadat ie te horen heeft gekregen om 5 jaar langer te moeten vastzitten gaat ie naar z'n ex waar dat ie tot ontdekking komt dat ze niet meer van hem houd en wilt dat ie het huis verlaat al snel draait ie helemaal door… Na het zien van No Good Deed zal u niet meer zomaar vreemden binnenlaten.

 Ook omdat het toch kerst is heb ik een top 5 samengesteld die u absoluut gezien moet hebben met kerst of tijdens deze dagen.

Dit waren mijn laatste tips voor dit jaar ik wens u fijne feestdagen en een goed nieuw kijkseizoen voor 2015!

Weekend Film/Serie Tips #16

The Guest

  • Genre: Thriller
  • Duur: 99 min
  • Jaar: 2014

Een soldaat die met verlof is raakt bevriend met de familie van een mede-soldaat die gesneuveld is. Al snel wordt hij een gevaar voor iedereen in zijn omgeving wanneer de familie erachter komt dat hij niet is wie hij zegt.

No Good Deed

  • Genre: Thriller/Actie
  • Duur: 84 min
  • Jaar: 2014

Terri, een toegewijde vrouw en moeder van twee kinderen, leeft een ideaal leven. Haar leven krijgt echter een dramatische wending wanneer haar huis en kinderen worden bedreigd door Colin, een charmante vreemdeling die beweert autopech te hebben en zich bij haar naar binnen praat. Deze onverwachte uitnodiging zorgt er voor dat haar familie wordt geterroriseerd en ze zullen moeten vechten om te overleven.

I Origins

  • Genre: Drama/Seince Fiction
  • Duur: 106 min
  • Jaar: 2014

Moleculair bioloog Ian Gray is geobsedeerd door het menselijk oog. Zijn fascinatie leidt tot een grote persoonlijke tragedie, maar zet hem ook op het spoor van een revolutionair wetenschappelijk inzicht. Ian, die zijn scepsis over het metafysische nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, zal er gaandeweg achter komen dat wetenschap en wonder elkaar niet principieel hoeven uit te sluiten. Zijn queeste naar de waarheid voert hem uiteindelijk naar Bombay, waar hem een hartverscheurende climax wacht.

Onze Kerst top 5 die u moet gezien hebben

5. Elf

Elf

Het zal je maar gebeuren; geadopteerd worden door de Kerstman! Het overkomt baby Buddy. Hij groeit op tussen de elfjes op de Noordpool. Als hij volwassen is, besluit Buddy om zijn echte vader te gaan zoeken. Deze zoektocht brengt hem naar New York. Het leven in de stad stelt hem aardig op de proef. Niemand gelooft hem als hij zegt dat hij door de Kerstman is opgevoed. Kan hij zijn vader overtuigen?

4. The Nightmare Before Christmas

The-Nightmare-Before-Christmas

Misschien gaat er iets dagen bij ‘Jacks ongelooflijke kerstreis’? Onder deze titel kwam de musical animatiefilm ‘The Nightmare Before Christmas’ in Nederland uit. De film is gebaseerd op een gedicht van Tim Burton.  In ‘The Nightmare Before Christmas’ zien we hoe Jack Skellington – inwoner van Halloween Town – een uitstapje maakt naar het nabijgelegen Christmas Town. Hij is hiervan enorm onder de indruk! Eenmaal thuis zet Jack alles op alles om het Kerstfeest te introduceren in zijn stad.

3. The Muppet Christmas Carol

The-Muppet-Christmas-Carol

Ook ‘The Muppet Christmas Carol’ –  is een bewerking van de roman ‘A Christmas Carol’ geschreven door Charles Dickens. Op Kerstavond laat Scrooge zich weer eens onvriendelijk uit tegen de mensen in zijn omgeving. Dan grijpen de drie geesten in! Zij maken Scrooge duidelijk dat alles draait om liefde. De hoofdrol van Scrooge wordt gespeeld door Michael Caine. Verder zijn er bijrollen voor een aantal Muppets.

2. Gremlins

Gremlins-–-1984

Na lang zoeken vindt een vader eindelijk een kerstcadeau voor zijn zoon: een schattig klein diertje. Blij als dat hij is omdat hij zo’n leuk cadeau heeft gevonden, gaat hij misschien wat te snel voorbij aan de uitleg; het diertje mag geen water, geen eten na middernacht en gedijt niet goed bij fel licht. Zoonlief neemt het niet zo nauw met deze regels! Het duurt niet lang of hun huis wordt overgenomen door een bende groene ‘Gremlins’.

1. Home Alone

Home-Alone

Over kassucces gesproken; tot deze categorie behoort ‘Home Alone’. Elk jaar weer komt deze film op televisie. Kevin wordt vergeten! Zijn familie vertrekt zonder hem op vakantie. Aangezien het Kerstmis is kunnen zij niet snel naar huis. Dat kan Kevin niet zoveel schelen. Hij beleeft een paar superdagen zonder regels en zonder zijn vervelende broer. Dan ontdekken twee inbrekers dat de jongen moederziel alleen thuis is. Kevin blijkt heel slim; door het hele huis plaatst hij boobytraps. Uiteindelijk wordt hij weer herenigd met zijn familie.

 

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments