De Weekend Tips #16

film & serie tips the equalizer

Deze week verscheen The Equalizer op de AFK-Box met Denzel Washington als privédetective die zijn wraakgevoelens kwijt wil aan Russische maffia Dit levert dan gelijk mooie actie en misdaad op.
Terug van weg geweest Ben Affleck in Gone Girl na terugkeer na zijn huis blijkt zn vrouw te zijn verdwenen na politie contact blijken alle sporen te leiden naar 1 persoon… laat je meeslepen in deze thriller/drama en vertel wat je er zelf van vond.

Rotzooi waar laat je het zwerfvuil en anderen de Boxtrolls maken er gretig gebruik van, zo gebruiken ze dozen als kleding.. Volgens legendes werd er een kind gestolen door een boxtroll en daardoor is de mensenwereld bang en boos op deze wezens maar de waarheid is anders deze a Nightmare before Christmas lijkende tekenfilm is weer is leuk om een keer te kijken mits je er van houd..

Serie van de week is Vikings deze serie gaat zoals titel al verteld over het leven van Vikingen ontdek het geheim van reusachtige schatten en ga er mee op uit met rooftochten en meer Vikings is een mooie maar ook bloeddorstende actie serie..

Weekend Film/Serie Tips #16

boxtrolls review

BoxTrolls

 • Genre: Animatie/Avontuur
 • Duur: 96 min
 • Jaar: 2014

Het Victoriaanse tijdperk in de stad Cheesebridge. De stad vreest de trollen die onder de straten van de stad wonen en 's nachts te voorschijn komen om kinderen en kaas te stelen, de twee zaken die ze het meest waardevol achten. Een jonge weesjongen, die opgevoed is door de ondergrondse trollen, probeert zijn vrienden te redden van een kwaadaardige verdelger.

The Equalizer

 • Genre: Misdaad/Actie
 • Duur: 128 min
 • Jaar: 2014

Een voormalig geheimagent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scene gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee (Chloë Grace Moretz) probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia. Vanuit wraakgevoelens en om boete te doen voor de zonden uit zijn verleden, gaat hij als privédetective ‘The Equalizer' te werk om recht te zetten wat krom is en bij te springen waar de wet tekortschiet.

Gone Girl

 • Genre: Drama/Thriller
 • Duur: 145 min
 • Jaar: 2014

Nick en Amy Dunne staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. De avond vóór hun jubileum begint Nick echter enige twijfels te krijgen over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo voor advies. De volgende ochtend keert hij terug naar huis en blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Hij schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: “Nick”

 

Vikings (seizoen 2)

 • Genre: Actie/Drama/Avontuur
 • Start Seizoen: 2013

De reeks begint aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, rond de 9e eeuw, in Scandinavië. De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd door de jarl dus graaf. Boer Ragnar heeft echter verhalen gehoord over de “grote schatten” die in het westen te rapen vallen en wil eens graag die kant op. Van een reiziger heeft hij ook een zonnewijzer en -steen gekregen om op koers te blijven in open zee. De graaf verbiedt het echter en dus bouwt Ragnars vriend en scheepsbouwer Floki heimelijk een langboot voor hem.

Vanaf 15 dec op Fox te zien seizoen 1 en 2 al te zien met de AFK-Box  en vanaf februari seizoen 3 😉

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments