Chris Pratt Dubbele Rol in ‘The Lego Movie 2: The Second Part’ Trailer

Chris Pratt als Rex Dangervest en Emmet in The Lego Movie 2: The Second Part, na The Lego Batman Movie en The Lego Ninjago Movie keert de LEGO franchise terug naar het vervolg van zijn roots uit 2014. In The Lego Movie 2: The Second Part moeten de lego helden een andere wereld redden van zijn ondergang, dit zal zorgen voor een nieuw avontuur in het LEGO universum. Na de eerste teaser trailer is er nu eindelijk een volwaardige trailer. Kijk snel:

Het scenario is opnieuw in de handen van Phill Lord en Christopher Miller, het duo dat ook The Lego Movie uitgedacht hadden. Vanaf het begin van de trailer is direct de bekende Lego Movie humor  aanwezig. De trailer begint met Lucy Wildstyle op een deel van een Vrijheidsbeeld dat half opgebouwd is, omdat alles vervallen lijkt te zijn de woorden “once everything was awesome” worden dan ook duister gebracht. Emmet (Chris Pratt) is ook direct aanwezig met zijn opvallende humor, natuurlijk doet Emmet iets stoms er komt een invasie en opent de deur nadat er een heel zielig sterretje er tussen vast is geraakt dit bracht duidelijk meer mee naar binnen dan hij dacht.

Dubbele Rol

Het Duplo leger onder de leiding van alien koningin Watevra Wa-Nabi (Tiffany Habbish), neemt de LEGO vrienden van Emmet gevangen, hier zal Emmet dan ook achteraan gaan om ze te bevrijden. Gelukkig hoeft hij dit niet alleen te doen en krijgt hij de hulp van de multi-eenheid Rex Dangervest, die ook door Chris Pratt ingesproken is. Doordat Pratt deze dubbele rol heeft konden ze Dangervest zijn eigenschappen opmaken uit onder andere Jurrasic World en de Guardians of the Galaxy reeks, en is hij in The Lego Movie 2: The Second Part een cowboy, Raptor trainer, archeoloog en verdediger van de Galaxy. Samen gaan ze naar de vrolijke ‘Bling Bling' wereld om Lucy en de rest te redden.

Vanaf woensdag 6 februari is The Lego Movie 2: The Second Part te zien in de bioscoop, wil je nog meer datums zien van de verwachte films in 2019 kijk dan snel ons overzicht.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments