Keanu Reeves als Raadgevende Graspol in Eerste trailer Spongebob: Sponge on the Run

Wie woont in een ananas onder de zee? Spongebob Squarepants. Nogmaals, SpongeBob Squarepants. Kwa populariteit hoeven ze in Hollywood zeker niet bang voor te zijn met een film als The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, maar zelfs ik was aangenaam verrast toen Keanu Reeves letterlijk een graspol speelde in de eerste trailer van de film. Maar maak je geen zorgen, als je de SpongeBob onzin iets is wat je wilt, dan … bekijk hieronder wat de SpongeBob nieuwste film te bieden heeft:

De SpongeBob-film: Sponge on the Run trailer gaat niet alleen over het personage van Reeves, integendeel, het verhaal van de film is een roadtrip met de vierkante gele spons en zijn vrienden, terwijl ze aan een belangrijke reis beginnen: het vinden van SpongeBob's vermiste huisdierenslak, Gary.

Het is een bijzondere zoektocht die onze vrienden buiten het de veilige zone van Bikini Bottom brengt en naar locaties zoals de Lost City van Atlantic City dat eruit ziet als een spookstad in de woestijn. In deze locatie is waar we Keanu Reeves vinden, stralend in al zijn prachtige glorie, klaar om te bewijzen dat Patrick ongelijk heeft over de etymologie van zijn naam. Oh, en hij zal waarschijnlijk ook wijs advies geven, omdat hij een wijze is en natuurlijk Keanu Reeves is.

De SpongeBob-film: Sponge on the Run trailer ziet er eigenlijk uit als een leuke maar vooral prachtig CGI-spektakel met in de hoofdrol een Nickelodeon-karakter zal op 27 mei 2020 de bioscoop betreden. Of deze dan Fast & Furious 9 van de troon kan stoten die een week eerder zal uitkomen  is nog de vraag, Als je wilt zien hoe de overige concurrentie eruitziet, ga dan naar ons film release schema voor 2020.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments