Marvel’s Laatste Trailer Black Widow met Focus op de Taskmaster

De laatste trailer van Black Widow geeft ons het meest volledige beeld van de komende Scarlett Johansson blockbuster tot nu toe. Wil je weten wat de Taskmaster van plan is in de komende film of meer wilt weten wat de onderlinge relatie tussen Yelena Belova (Florence Pugh) en Natasha Romanoff is, geeft de nieuwste trailer van Marvel daar antwoord op.

Eindelijk krijgt de Taskmaster meer aandacht, deze schurk in Black Widow is anders dan enig andere bad-guy die we in de Marvel films terug hebben gezien. Het lijkt er namelijk op dat de Taskmaster een combinatie van alle Avengers leden is zo zien we een scene waarop hij de boog hanteerd op de zelfde manier als Hawkeye, maar ook fysieke vechtstijlen uitvoerd die vergelijkbaar zijn met Black Widow evenals het hanteren van het schild op de manier van Captain America.

Zo zal Natasha het moeten opnemen tegen een tegenstander die alle vaardigheden heeft van het Avengers team, zo als we in onze vorige trailer reviews aangaven weerspiegeld de Taskmaster alle bewegingen van zijn tegenstander om deze persoon te verslaan. Als perfecte versie van elk lid zal Black Widow hier haar handen vol aan hebben. Gelukkig hoeft ze hem niet alleen te bestrijden en krijgt ze de hulp van haar zus Yelena (het zal niet haar echte zus zijn maar volgens mij meer dat ze ermee is opgegroeid) en zo heeft ze nog meer familie, en zullen ze samenwerken om het spionageprogramma dat hen tot internationale moordmachines heeft ontwikkeld te vernietigen.

Black Widow is te zien vanaf 1 mei in Nederlandse bioscopen of deze net als James Bond No Time to Die ook uitgesteld gaat worden wegens coranavirus (Covid-19) dat is nog niet bekend en gaat dit hopelijk volgens planning de zalen in.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments