James Bond: No Time to Die Trailer vol Klassieke Elementen

Vrouwen en véél actie: de kenmerkende ingrediënten zijn ook in deze nieuwe Bond-film weer aanwezig. In ‘No Time to Die’ kruipt Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van de geliefde geheime agent. Kijk snel de eerste volledige James Bond: No Time to Die trailer hieronder:

Het aankomende deel is alweer de 25ste in de James Bond reeks, Bond (Daniel Craig) is met pensioen en wil in jamaica zijn rust vinden. Nadat zijn oud CIA collega Felix in Jamaica opduikt en hem komt vragen of hij een ontvoerde wetenschapper wil bevrijden, met alle gevolgen van dien. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk Safin (Rami Maleks), gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie, Gelukkig krijgt Bond hulp van Nomi (Lashana Lynch), een geheimagente die nu de officiële 007 is.

In deze trailer zien we alle aspecten die we van een bond-film mogen verwachten, van een Aston Martin met de nodige snufjes, schietgevechten en explosies en de altijd terugkomende klassieker “bond, James Bond” uitspraak.

James Bond: No Time to Die is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga en zal te zien zijn vanaf 2 april, voor een volledig overzicht van alle belangrijke films die in het jaar 2020 in de bioscoop komen kun je hier een overzicht vinden.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments