Eerste Beelden van ‘Avengers: Endgame’ zijn Hier!

Na Game of Thrones seizoen 8 teaser kregen we vandaag nog een heerlijke teaser te zien, nadat Thanos ons met een enorme cliffhanger achterliet nadat hij erin was geslaagd de helft van de levende wezens te vernietigen in Avengers: Infinity War. We weten vanaf nu dat de Avengers 4 film een naam heeft gekregen namelijk Avengers: Endgame kijk snel de teaser trailer hieronder.

De trailer begint met Tony Stark (Robert Downey Jr.) die hopeloos door de ruimte vliegt, nadat zijn missie op Titan is mislukt hij neemt een bericht op voor Pepper (Gwyneth Paltrow) en geeft aan dat hij niet lang meer heeft en zijn zuurstof en eten opraakt en niet weet hoe terug te keren naar de aarde. Zijn Iron Man pak is stuk en zal hem ook deze keer niet kunnen helpen de weg terug te vinden.

Verslagen

De overgebleven Avengers weten niet waar het mis gegaan Black Widow (Scarlett Johansson) , Thor (Chris Hemsworth) en Bruce Banner (Mark Ruffalo) kijken verslagen en bevestigen dat 50% van de levende wezens is uitgeroeid. Captain America (Chris Evans) krijgt alsnog een plan nadat hij zich uitstaart op de foto van Peggy Carter en deze kan niet mislukken en daar zal hij voor zorgen ook. Of de kans word vergroot door de hulp van Ant-Man die aan het einde verschijnt dat weten we nog niet maar een blockbuster me Avengers: Endgame komt eraan in april 2019.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments