‘The Secret Life of Pets 2’ Trailer: wat Huisdieren Denken bij de Dierenarts

Huisdieren zijn je beste vriend en een en al oor als het gaat om luisteren naar jouw verhalen ze hebben nooit een oordeel klaar liggen en zullen jou nooit in de steek laten. Maar in 2016 kregen we te zien in The Secret Live of Pets wat je vriendelijke vriendjes zoal doen als je ze alleen thuis laat, dat was nogal een groot avontuur. Nu zien we de eerste blik op het komende vervolg met Max, de terriër, die ongewild een bezoek gaat brengen aan de dierenarts. Check de trailer nu hieronder:

In de eerste trailer van The Secret Life of Pets 2 door Illumination is een geweldige sneak peak van wat er in petto staat voor Max, en wordt hem de confrontatie opgelegd met een dierenarts die gespecialiseerd lijkt te zijn in gedragsstoornissen. In de wachtkamer zie je verschillende andere dieren zoal een grijze kat die hem probeert te overtuigen dat je in goede handen bent, een hamster die al vele kilometers aflegt en dan nog steeds geen meter verplaatst is. En dan is er nog de hond die zich afvraagt echt een lieve hond te zijn en dat hij niet wordt voorgelogen, dan de schattige poesen tweeling die graag alles in vuur en vlam zetten.

The ‘MAX' Trailer

Deze korte maar slimme introductie herinnerd het publiek eraan waarom het eerste deel in de zomer 2016 zo'n succes is geworden en de best verdienende film van Illumination tot nu toe is. The Secret Life of Pets 2 kon dan ook niet uitblijven en werd enkele maanden na het succes al aangekondigd. Het lijkt erop dat de eerste trailer een van velen is, de trailer heeft namelijk de titel 'the Max trailer' en kondigt aan het einde aan “kijk uit naar meer karakter trailers”. Dus in de aanloop naar The Secret Life of Pets 2 zullen we nog andere belangrijke personages te zien krijgen in korte trailers, zoals het rare agressieve witte konijn Snowball, Duke de bruine kamergenoot van Max, Chloe de gestreepte kat, en de rest van het gezelschap.

Personages zullen naar verwachting o.a. weer ingesproken worden door Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Jenny Slate, Hannibal Buress en Nick Kroll. De stem van Max zal worden herschreven want na de seksuele aantijgingen waar Louis C.K. van werd beschuldigt, heeft Illumination “de relatie” beëindigd en zal Patton Oswalt deze plaats over nemen. Andere nieuwe acteurs die toegevoegd aan de cast zijn Harrison Ford en Tiffany Haddisch (Lego Movie 2).  The Secret Life of Pets 2 zal te zien zijn vanaf 6 juni 2019, wil je het complete overzicht zien van 2019 kijk dan snel op onze film releases 2019 pagina.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments