Sandra Bullock Geblinddoekt in Netflix Blockbuster ‘Bird Box’

Bird Box met Sandra Bullock in de hoofdrol is de nieuwe ‘horror' film die je binnenkort op Netflix kunt verwachten. Al zijn er deze maand genoeg films te vinden op Netflix die je de stuipen op het lijf jagen, maar vanaf 21 december kun je deze blockbuster bekijken. De trailer is uitgebracht een week voor Halloween om je alvast in de juiste stemming te brengen voor de horror-fans, kijk de trailer snel hieronder:

Bird Box

Bird Box wordt nu al vergeleken met films van de verhalen van Stephen King. Het verhaal gebaseerd op het boek van Josh Malerman, gaat over een mysterieuze kracht die bijna de hele wereld bevolking heeft uitgeroeid, door middel van één enkele blik op deze verschijning heeft de dood tot gevolg. We volgen Malorie (Bullock) die samen met haar kinderen op de vlucht gaat voor dit kwaad, namelijk is er een veiligere plaats waar vooralsnog niet is geweest. Om bij dit gebied te komen moet je echter langs een gevaarlijke rivier, geblinddoekt leg je deze “blinde” tocht af en duurt ongeveer twee dagen voor je er zal zijn. Dit is de enigste manier om de dood te ontlopen..

De verwachtingen voor deze sci-fi-thriller/horror zullen hoog zijn naast Sandra Bullock zien we ook bijrollen van oa. Trevante Rhodes, Sarah Paulson, Jacki Weaver, Lil Rel en John Malkovich. Ben je ook een enge film liefhebber dan is er na Halloween nog een toetje, vanaf 21 december is Bird Box te zien op Netflix.

Abonneren
Abonneren op

1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
3 jaren geleden

Omg ik moet deze zien )))