De Weekend Tips #10

film & serie tips dawn of the planet of the apes

Het is weer weekend en we hebben weer een paar tips voor je in de aanbieding en alweer de 10de editie van mijn weekend tips dus boordevol kaskrakers deze keer zijn het groene wezens die in het riool wonen en de stad willen beschermen daarmee heb ik het natuurlijk over de Ninja Turtles deze film van producent Michael Bay worden strip figuren tot leven gebracht.
En van schildpadden naar Apen natuurlijk Dawn of the Planet of the Apes dit 4e deel waar apen het voor het zeggen hebben is een vervolg op het de in 2011 uitgebrachte Rise of the Planet of the Apes hoe het gebeurde dat de apen aan de macht komen en zo de mensheid achter zich laten.

Stormen, wervelwinden, en heuse orkanen slaan toe in Into the Storm deze film over tornado jagers (twister like) er word gezocht naar de ultieme tornado ervaring door er midden in te staan maar het gaat mis en er verschijnen steeds meer tornado's waardoor het een gevecht tussen leven en dood word.
Halloween is het natuurlijk ook nog dus moeten we wel nog een Horror toevoegen aan dit lijstje we hebben laatste weken al diverse horror films voorbij laten komen maar deze slaat toch alles ZomBeavers deze comedy/horror is beetje achterhaald het gaat over een groep studenten die gaan kamperen en daar deze dode bevers te lijf gaan je moet hier van houden beetje slap maar nog wel een van de laatste uitgebrachte horror films 😉

Series hebben we ook weer wat denk je van The 100 deze serie (seizoen 2) speelt af in de toekomst waar 100 jongeren naar aarde worden gestuurd omdat deze vernietigd was door de mensheid zelf of dat er naar jaren de aarde weer bewoonbaar is maar ze komen er al snel achter dat ze niet alleen zijn en dat ze zullen moeten strijden tegen deze “grounders”

Weekend Film/Serie Tips #10

TMNT cool

Teenage Mutant Ninja Turtles

 • Genre: Actie/Avontuur
 • Duur: 101 min
 • Jaar: 2014

De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder's duivelse plan zien te ontrafelen.

Into the Storm

 • Genre: Avontuur/Thriller
 • Duur: 89 min
 • Jaar: 2014

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot.

Dawn of the Planet of the Apes

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 130 min
 • Jaar: 2014

Een groeiende groep van genetisch geëvolueerde apen onder leiding van Caesar wordt bedreigd door een aantal menselijke overlevenden van een verwoestend virus dat een decennium eerder is uitgebroken. Ze bereiken een broos vredesbestand, maar dat blijkt maar van korte duur te zijn. Beide kanten staan op de rand van een oorlog die zal bepalen wie de dominante soort op Aarde zal worden.

zombeavers-haha

ZomBeavers

 • Genre: Horror/Komedie
 • Duur: 84 min
 • Jaar: 2014

Een groep universiteitsstudenten verblijft voor een korte vakantie in een hut aan een rivier. Maar al gauw worden ze bedreigd door een horde dodelijke zombie bevers. Wat een weekend van seks en losbandigheid moest worden, groeit uit tot een nachtmerrie wanneer de jongeren ingesloten worden door de moordzuchtige bevers. Zij moeten nu alles doen wat in hun macht ligt om deze aanvallen te overleven.

The 100 (serie)

 • Genre: Thriller/Actie/Avontuur
 • Start Seizoen: 2014

Door een nucleaire kernramp is de aarde onleefbaar geworden.

Er waren slechts 400 overlevenden. Dit waren de bewoners van de 12 internationale ruimtestations die zich in een omloopbaan rondom de aarde bevonden.
Drie generaties later is deze groep uitgegroeid tot een samenleving van zo’n 4000 personen. De 12 ruimtestations vormen nu samen een zogenaamde ‘Ark’.
Het leven aan boord wordt steeds moeilijker.
Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden.
Maar alle voorraden beginnen namelijk op te raken en de leiders van de Ark doen er alles aan om de populatie zo veel mogelijk onder controle te houden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is…

De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen.
Na een angstaanjagende crash zetten de jongeren na honderden jaren de eerste stappen op de planeet die ze alleen vanuit de ruimte hebben gezien en kennen van oude verhalen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kan je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?
De groep krijgt al snel te maken met allerlei voor hen onbekende gevaren in deze nieuwe, primitieve omgeving. De bannelingen hebben verder uiteenlopende persoonlijkheden, wat uiteraard interne spanningen met zich mee brengt

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments