The Happytime Murders Trailer – Domweg Goed!

De nieuwe zomerfilms 2018 lopen bijna op zijn einde, maar eind deze maand zit er nog een geniale film aan te komen waar al zolang over werd gepraat namelijk The Happytime Murders. Deze komedie voorzien van vloekende poppen waar in mei de eerste trailer van uit kwam die gewoonweg hilarisch en achteloos was. Als je dan denkt de vervolg trailer zal rustiger zijn, dan kan je wel eens ongelijk hebben want wat je hieronder zal gaan zien valt echt onder het moto NSFW.

Zoals de eerste The Happytime Murders-trailer eindige waar een pop zich te wensen liet en te opgewonden was om zich in te houden, laten we het maar zo zeggen. Begint de nieuwste trailer hoe een poppen koe zich laat “melken” op aftrek makende beweging door een inktvis lijkende pop. In deze scene worden reacties van publiek getoond die de eerste trailer met zich meebracht. Een volgend hoogtepunt in deze trailer is wel de Basic Instinct trailer waarin een verleidelijke vrouwen pop het overslaand been uitvoert van Sharon Stone bij een verhoring.

De hoofdrol is weggelegd voor Melissa McCarthy die af en toe haar “geweer” moet trekken die als Detective Connie Edwards in de poppenwereld als uitzondering opnieuw samen met ex-partner Phil Phillips zal samenwerken om een seriemoordenaar op te zoeken die de broer van Phil heeft vermoord en zich verder richt op de gehele cast van de tv-show The Happytime Gang uit de jaren tachtig. Phil werd gevraagd voor deze zaak door Sandra en Goofer, voormalige leden van The Happytime Gang maar werken nu in de prostitutie. In de nieuwe The Happytime Murders-trailer zien we dat de eerste trailer veel mensen trok en zal over 2 weken in de bioscoop draaien.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments