Pokémon Komen tot Leven in Detective Pikachu Eerste Trailer

Van Detective Pikachu het spel op de Nintendo 3DS (Japan) komt nu de allereerste live-action Pokémon film uit. Enkele jaren geleden zag de carrière van Ryan Reynolds er niet rooskleurig meer uit, terwijl hij nu een van de meest populairste sterren ter wereld is. Dit komt met name door het succes van de kaskrakers Deadpool en Deadpool 2, dit maal kruipt de Canadees in de hoofdrol van de meest populaire Pokémon Pikachu. Kijk hieronder snel de trailer:

Het is al weer enkele jaren geleden dat er een nieuwe Pokémon film in de bioscopen hebben gezien, maar de trailer ziet er veelbelovend uit. In de film zien we Justice Smith als de 21-jarige Tim Goodman, de zoon van de begaafde privé detective Harry die op mysterieuze wijze vermist is geraakt en verondersteld word dat hij dood is. Tim laat het er niet bij zitten en gaat wil uitzoeken wat er gebeurd is met zijn vader en dit hoeft ie niet alleen te doen, en krijgt hij hulp van zijn vaders voormalige partner; Detective Pikachu, die blijkbaar perfect Engels spreekt. Samen besluiten ze op zoek te gaan door de straten van Ryme City, nadat de schattige kleine gele Pokémon een aanwijzing gekregen heeft dat de vader van Tim nog wel in leven zou zijn.

Pikachu praat?

Kenners weten het allemaal, bijna alle Pokémon's maken de geluiden waarna ze genoemd zijn zo maakt een Squirtle ‘Squirtle-Squirtle' geluid en een Weedle met een hoge toon het ‘Weeeeedleee” geluid, en herkennen we normaal Pikachu aan het ‘Pika-Pika' geluid maar voor het eerst is hij dus volledig verstaanbaar en Tim is de enigste die hem daadwerkelijk kan verstaan. We zien verschillende Pokémon in de trailer langskomen en merkte we op dat niemand met ze kan praten, Detective Pikachu kan als enigste enkel met Tim communiceren. Het is nog even wachten tot 8 Mei 2019, maar de trailer geeft de fans wel gelijk het “must see” gevoel.

Regie is door In Rob Letterman, verder zien we ook o.a Kathryn Newton als Lucy, een beginnend reporter die graag haar grote doorbraak wilt maken, en Ken Watanabe als Lt. Yoshida.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments