Spider-Man: Far From Home komt naar Europa maar Hoe is dat Mogelijk?

Het is lastig om iets te promoten aan iemand die in het stof is opgegaan in de vorige sequel film, Spider-Man: Far From Home speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Het is dus een verassing dat we deze volledige trailer mogen zien, die Peter Parker en zijn klasgenoten op een Europese vakantie sturen, bekijk de trailer snel hieronder:

Het feit dat de Marvel Cinematic Universe op zijn kop ligt met de onlangs gebeurtenissen uit de Avangers: Infinity War film brengt dit veel verwarring met zich mee tot we zullen ontdekken wat er in de Avengers 4 (Endgame) film gaat gebeuren en deze vriendelijke buurt spin terug zal brengen. Evan uitgaande dat Spider-Man: Far From Home afspeelt na de vorige sequels, kunnen we melden dat Peter Parker (Tom Holland) en zijn klasgenoten naar Europa zullen reizen tijdens een middelbare schoolreis..

Mysterio

Deze reis naar het buitenland  zal niet zonder gevaren zijn voor onze Spidey, de trailer bevestigd namelijk dat hij Mysterio (Jake Gyllenhaal) zal ontmoeten, het beruchte Marvel-personage incl zijn glazen helm met de mysterieuze krachten. Dit is echter niet de enige personage die Parker zal ontmoeten op zijn reis, Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) zullen hem begeleiden bij enkele gevaarlijke missies.

Spider-Man: Far From Home komt naar Europa maar Hoe is dat Mogelijk?

Het blijft nog allemaal een beetje vreemd om deze trailer zo voor de komende Avengers film te zien maar Sony zelf erkent niet dat Peter Parker aan het einde van de film in stof veranderde, en met deze trailer eigenlijk aangeeft dat Parker het heeft overleefd, er is ook nog geen officiële vermelding dat hij het niet zou overleven in de aankomende of verwante film. Fans nemen aan dat hiervoor wel een oplossing komt in de Avengers: Endgame film, die met ongeveer 3 maanden voor de Spider-Man: Far From Home in de bioscoop zal te zien zijn.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments