Game of Thrones Seizoen 8 Teaser “Winter is Finally Here”

Al meer dan een jaar moeten we het zonder Game of Thrones doen. Het is al weer even geleden dat we te horen kregen dat het laatste seizoen 8 te zien zal zijn vanaf april 2019, dus hoeven we niet zo heel lang te wachten en over een paar maanden kunnen we weer genieten van deze geweldige serie. Vandaag kregen we eindelijk weer wat meer te zien, en heeft HBO de eerste teaser trailer voor Game of Thrones seizoen 8 uitgebracht, kijk deze snel hieronder:

Veel valt er helaas nog niet te zien in de teaser, we zien dat vanuit het noorden Westeros onder een laag ijs verdwijnt en eindelijk de winter aanbreekt waar zolang over werd gepraat. Dit komt samen met het leger van de White Walkers, vanuit het zuiden zet het vuur zich op richting het noorden dit zal het gevormde leger zijn onder leiding van Daenerys Targaryen, samen met Jon Snow en haar twee overgebleven draken.

Battle-to-end-all-Battles

Echt warm worden we nog niet van de nieuwe teaser, maar we kunnen niet wachten want volgens de geruchten zal Game of Thrones seizoen 8 spectaculairder worden dan voorgaande seizoenen. De afleveringen zullen langer zijn dan 60 minuten, Enkel zijn het dit seizoen maar 6 afleveringen en op aflevering vijf wachten de meeste, volgens meerdere fora en berichten van de makers zou dit de aflevering worden met de grootste en bloederigste gevecht uit de gehele serie, en zal nog gewelddadiger moeten zijn dan de ” battle of the bastards” hiermee wil HBO de grootste veldslag neer zetten ooit getoond op tv.

Wij kunnen niet meer wachten tot het april 2019 is en gaan alvast nog eens alle voorgaande Game of Thrones afleveringen terugkijken.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments