Nostalgie! De Magische Nieuwe Trailer van Aladdin

Nostalgie! Disney brengt met de live-actie aanpassingen een hoop herinneringen terug naar het witte doek, met oogverblindende visuele effecten om de magie van Disney tot leven te brengen de volgende aankomende release is Aladdin, Disney Studios heeft al enkele korte teaser-trailers uitgebracht maar daarin werd nog niet echt de meeste info vertoont, nu is er een volledige nieuwe trailer inclusief alle magie en muziek, kijk snel hieronder en waan jezelf in Agrabah.

De Aladdin-trailer begint met het liefdesverhaal waar Aladdin (Mena Massoud) zich geheel mee bezig zou gaan houden. Terwijl hij probeert te ontsnappen aan de bewakers van de stad, heeft het straatschoffie al snel een oogje op prinses Jasmine (Naomi Scott). En is vastbesloten en zet alles op alles om haar zover te krijgen dat ze voor hem valt, Jafar (Marwan Kenzari) ziet dat de jongen alles wilt doen en manipuleert hem om te laten zoeken naar de magische lamp.

Deze lamp bevat natuurlijk de geest ‘Genie' die wordt gespeeld door niemand minder dan Will Smith die al redelijk wat te verduren heeft gehad in de sneak-peaks en eerdere teaser, veel fans maakte zich zorgen dat het uiterlijk niet bij het verhaal zou passen en dat Smith niet blauw genoeg eruit zag. Disney gaf toe dat er nog enige tweaks zouden plaatsvinden en dat fans zich geen zorgen hoefe te maken over het uiterlijk van ‘Genie' en dat dit helemaal goed zou gaan komen. Maar in deze trailer is het blauw wat feller geworden maar zien we Smith ook zonder enige blauwe kleur doorbrengen, dit is vermoedelijk om zich te vermommen en Aladdin te helpen om prins Ali te worden.

Nostalgie! De Magische Nieuwe Trailer van Aladdin

Een opvallend moment in deze nieuwe trailer is het liedje van “A Whole New World”. We zien hoe Jasmine en Aladdin de scene met het vliegende tapijt uitvoeren en door de wolken vliegen. Deze nieuwe trailer zorgt ervoor dat de twee meest geliefde nummers uit het origineel samenkomen, hiermee laat Disney het nostalgische-hart van de aankomende film zien.

Aladdin zal op 24 mei te zien zijn, bekijk ook de rest van de 2019 releaselijst om je bioscoop agenda te vullen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments