Men in Black: International is Veelbelovend met Nieuwe Generatie Agenten

Het is altijd al zo geweest dat van oudere films een sequel komt of een geheel nieuwe reboot ervan, dit is een manier van film studio's om langverwachte vervolgen aan fans te tonen. Sony pictures brengt daarmee volgend jaar de Men in Black reeks weer terug naar het witte doek, met een gloednieuwe cast. De eerste trailer voor Men in Black: International is zojuist uitgebracht. Kijk deze snel hieronder:

De trailer begint met de drie hoofdpersonages van Men in Black: International. Liam Neeson, het hoofd van de Britse afdeling Men in Black, Chris Hemsworth, als agent H. en Tessa Thompson als agent M. tijdens het afspelen van de themamuziek van Men in Black krijgen we te horen dat agent M. al 20 jaar opzoek is naar agent H. Nu heeft ze de MIB organisatie gevonden en wil ze hier gaan werken als partner van agent H.

Grotere wapens

Hierna gaan we in vogelvlucht door de trailer heen en zien we de agenten van Men in Black: International vechten tegen reusachtige aliens, en daarbij horen ook geweldige nieuwe en grotere wapens, M. en H. zullen deze nodig hebben om de aliens in bedwang te houden. Ook zien we het iconische ienimini pistool wat in Men in Black 1 lachwekkend over gedaan werd en een enorme geluids-golf produceerde. Meeste wapens die we zien komen vanaf de auto van agent H. en worden in onderdelen opgebouwd.

In het schilderijen worden Will Smith en Tommy Lee Jones uit de eerdere films getoond als agenten van de Amerikaanse MIB organisatie, Emma Thompson als agent O. het hoofd van deze Amerikaanse tak, die ook te zien was in Men in Black 3, en het shot van de Worm Guys, leggen ze de verwanten aan met de andere films wat de fans zullen waarderen.

Men in Black: International zal volgend jaar te zien zijn op 20 juni 2019. Bekijk ook onze release lijst met alle andere films die het nieuwe jaar zal brengen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments