The Punisher Seizoen 2 Trailer – Blood, Guns and Action

Jon Bernthal kruipt voor het tweede seizoen in de huid van Frank Castle, een van de meest fysiek brutale personages als The Punisher uit de gelijknamige stripboekenreeks. Na het gewelddadige eerste seizoen op Netflix krijgt Frank een nieuwe missie, kijk de volledige seizoen 2 trailer hieronder.

De trailer vol gedurfde en bloederige actiescènes start in Lola's Roadhouse en brengt Frank in contact met Amy (Giorgia Whigham). Over Amy weten we nog niet al te veel, maar wel dat ze op de vlucht is voor iemand. En ze is niet bang om samen met Frank door te brengen in deze hotelkamer. Na deze scene gaan we gelijk over naar een hele hoop geweld! Zelfs The Joker potloodtruc uit The Dark Knight komt aan bod enkel dan met een mes.

We zien een fragment dat Frank kust met? ja met wie? of het daar nu zijn overleden vrouw Maria is, of de potentiële toekomstige Karen Page? Zal hij dit seizoen zijn nieuwe liefde vinden en krijgt hij dan eindelijk de rust waar hij aan toe is? We moeten toegeven we krijgen niet veel te zien van de nieuwe personages maar tussen alle vuurgevechten en vecht-scenes door zien we de Bad Guy van dit seizoen namelijk John Pilgrim (Josh Stewart).

Ook Billy Russo zien we terug die in het ziekenhuis ligt met geheugenverlies (althans, dat is wat hij aangeeft) nadat hij een hoofdtrauma heeft opgelopen van de vechtpartij uit seizoen 1. Hij wordt bijgestaan door therapeut Krista Dumont (Floriana Lima) om hem te herstellen. Dus Frank heeft dit seizoen als missie Amy veilig te houden en zich zelf in leven te houden, Billy zal uitzoeken wat er gebeurd is met hem en de verwondingen veroorzaakte en Frank opnieuw willen stoppen, en of Pilgrim met Billy zal samenwerken. The Punisher Seizoen 2 is te zien vanaf 18 januari op Netflix!

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments