Maak geen Geluid! Trailer A Quiet Place: Part II met Emily Blunt

Twee jaar nadat A Quiet Place verscheen, is er een trailer voor het vervolg, met de toepasselijke titel A Quiet Place Part II. Emily Blunt keert terug in de hoofdrol en met regiseur John Krasinski die ook bij het eerste deel aanwezig was. Net als de trailer van de eerste film is het resultaat in deze trailer zenuwslopend en opbouwend spannend. Bekijk de trailer snel hieronder:

De trailer van A Quiet Place Part II begint met een blik in het verleden, namelijk de eerste dag van de uitbraak. Evelyn Abbott (Emily Blunt) zit in haar auto samen met haar kinderen Marcus en Regan tot er chaos ontstaat. Mensen rennen weg en auto's botsen tegen elkaar, ze hebben geen idee wat er aan de hand is totdat er een buitenaards wezen hun pad kruist die we in A Quiet Place hebben kunnen zien. Aangezien er nog veel mensen zijn en iedereen schreeuwt, is dit een moment uit het verleden, ook vermeld wordt dat echtgenoot Lee nog leeft.

Echtgenote Lee gespeeld door regiseur John Krasinski hem zelf die zich opofferde in A Quiet Place. Dus we zullen in deze film terug kijken op het eerste deel om je geheugen wat op te frissen waarschijnlijk het tweede deel zal zich namelijk niet afspelen in het verleden, De trailer gaat dan door naar wat er gebeurd na het eerste deel we zien Evelyn met de baby die ze kreeg. We zien dat ze  nog steeds zonder geluid moeten voort bewegen, en misschien komen ze erachter hoe ze de Aliens kunnen aanpakken voordat deze de mensheid uitmoorden.

Paramount Pictures liet recentelijk de eerste beelden zien maar vandaag op de eerste dag in dit nieuwe jaar kwam de officiële release van de trailer A Quiet Place: Part II, we wisten dat er een vervolg zou komen op de hit uit 2018 maar Krasinski liet af en toe wat berichten de wereld in met foto's van de set van A Quiet Place: Part II en meer.. op 19 maart zal deze in de bioscoop verschijnen wil je meer films zien dit jaar kijk dan eens in ons film release overzicht van 2020.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments