Disney’s Mulan laatste Trailer is een Waar Spektakel

De live-action remakes van de klassiekers van Disney zijn tot nu toe net zo succesvol als de wat ze binnen halen met hun labels als Marvel en Star Wars. En met de volgende remake Mulan willen ze ook weer hoge resultaten behalen, natuurlijk laat Disney een evenement als de Super Bowl niet voorbij gaan, en een volledige laatste trailer van film kwam beschikbaar. Bekijk deze spannende actievolle Mulan laatste trailer hieronder.

De live-remakes van Disney van animatiefilms zijn net zo succesvol geweest voor de hele studio als alles met het label Marvel of Star Wars. En met de volgende grote remake die Mulan over een paar maanden vanaf nu zou debuteren, wisten we dat Disney een groot promotie-evenement als de Super Bowl niet voorbij zou laten gaan zonder een vermelding. De grote game van vandaag bracht ons nog een trailer voor de film, en het geeft een laatste blik op wat een spannende en actievolle film lijkt te zijn.

We zien gelijk in Disney's Mulan remake dat er veel aangepast is tegenover de afgelopen live-action remakes zoals The Lion King of Aladdin, de muzikale elementen zijn ingeruild voor meer actie en serieuze focus. We krijgen een betere blik op de schurk van Mulan (Yifei Liu), Bori Khan (Jason Scott Lee) die wraak wil nemen in de naam van zijn overleden vader, en een samenwerking aangaat met de heks Xian Lang (Gong Li) en elke man die kan lopen zal inzetten om het rijk te dienen.

Vanaf dat moment weet je hoe Mulan verder zal gaan, ze doet zich voor als de enige zoon van haar familie, en traint om de beste te zijn. Hoewel deze Disney remake er wel anders uitziet dan de animatie, voelt het vertrouwd en zullen we de muzikale nummers en Mushu de draak niet missen, of misschien toch wel een beetje. 26 maart zal de film de bioscopen betreden en kan dit wel eens een van de beste live-action remakes van Disney worden. Wil je meer release datums voor films bekijk ze in ons film release schema voor 2020

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments