Alle Super Bowl Trailers/Spots van 2020

Het grootste sportevenement van het jaar in America vond vannacht plaats, de Super Bowl LIV. American Football fans zijn vannacht weer opgebleven om de Kansas City Chiefs te hebben zien winnen van San Francisco 49ers met 31 – 20. Maar waar wij zoals elk jaar naar uitkijken, en dat was niet het volkslied door Demi Lovato of Jennifer Lopez & Shakira tijdens de half time show (met eerbetoon aan onlangs overleden Kobe Bryant “terwijl J-Lo's dochter let's get loud zingt” ), maar de trailers die tussen de commercials te zien zijn tijdens dit grote evenement.

De trailers/spots zijn kort tijdens de Super Bowl 2020 reclames, maar dat komt mede doordat ze bijna 5 miljoen per dertig seconden kosten. We zien dus Snoop Dogg voorbij komen in de Super Bowl trailer van de nieuwe Spongebob film: Sponge on the Run, Sonic the Hedgehog raast snel voorbij, Emily Blunt laat iedereen stil worden in enkele seconden van A Quiet Place Part 2. De laatste volledige Trailer van Mulan, Top Gun: Maverick en natuurlijk niet te ontbreken Scarlett Johansson in haar nieuwste film Black Widow.

We zien ook de allereerste beelden van Minions: The Rise of Gru, James bond 25e film No Time To Die, en mocht je de volledige trailer van Fast & Furious gemist hebben van het weekend nu kwam er ook nog een spot uit. Als klap op de vuurpijl kwam Disney+ met een spot met drie nieuwe titels. Bekijk ze snel allemaal hieronder terug:

Spongebob Movie: Sponge on the Run (27 mei 2020)

A Quiet Place Part 2 (20 maart 2020)

Sonic the Hedgehog (13 februari 2020)

Black Widow (1 mei 2020)

Mulan (26 maart 2020)

Top Gun: Maverick (16 juli 2020)

Minions: The Rise of Gru (29 juli 2020)

JAMES BOND: No Time To Die (2 april 2020)

Fast & Furious 9 (21 mei 2020)

Disney+ The Falcon and the Winter Soldier, Wandavision & Loki (datum onbekend 2021)

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments