Onward Trailer 3, Pixar Pakt uit met Trollen & Elven!

ONWARD, waar ooit magie de realiteit was, verliest deze wereld zijn magie. Veel van de inwoners konden de magie niet beheersen, in plaats daarvan word voor het oplossen van hun problemen gebruik gemaakt van de wetenschap, met behulp van machines zoals mobiele telefoons en auto’s in plaats van magie. Bekijk hieronder de trailer..

In deze Onward trailer zien we twee tiener elf broers, Ian(Tom Holland) en Barley(Chris Pratt) Lightfoot, beginnen aan een zoektocht om te ontdekken of er nog wat magie over is in de wereld om een ​​dag door te kunnen brengen met hun vader, die stierf toen ze te jong waren om hem nog te herinneren. Met behulp van een staf die hun vader ze achterliet, proberen Barley en Ian hem terug te brengen met behulp van een spreuk die 24 uur lang werkt alleen komen enkel zijn benen terug, waardoor beiden een manier vinden om de rest van hem terug te brengen voordat deze 24 uur voorbij zijn.

De film wordt geregiseerd door Dan Scanlon en zal vanaf 4 maart 2020 in de bioscoop te zien zijn. Wil je weten welke animatie films er nog meer uitkomen kijk dan snel in ons film release schema voor 2020.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments