Heerlijke eerste Trailer met Scarlett Johansson in Black Widow

Marvel Studios heeft de eerste officiële trailer voor Black Widow uitgebracht en brengt deze originele Avenger weer tot leven. Namelijk de film speeld zich af tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War, voor deze prequel zullen we de krijger terug naar haar roots traceren. De eerste teaser trailer zit vol Actie maar heeft vooral een speciale nadruk op haar familie! Bekijk de eerste beelden van de aankomende Marvel Studios-film, Black Widow:

De eerste Black Widow trailer begint zoals we mogen verwachten van Marvel, en je krijgt een idee van welke tijdlijn het verhaal zich zal afspelen waar we de stem van “Thunderbolt” Ross horen en dan de jongere versie van hem zien (William Hurt). Natascha Romanoff (Scarlett Johansson) is klaar met vluchten en gaat terug naar Boedapest om daar onafgemaakte zaken af te ronden, wat bevestigt dat dit afspeeld na Captain America: Civil War. De trailer is gefocust op de familie van Black Widow, en we zien de actie intro met de ontmoeting met Natasha's zus Yelena (Florence Pugh).

We zien niet het gehele verhaal waarom maar Natasha zegt dat zij en haar zus terug moeten naar waar het allemaal begonnen is, we krijgen de trainingsbeelden te zien van het Black Widow-programma en dat zij veranderd in een internationale huurmoordenaar. Maar wat haar tot die reden brengt om hier naar terug te keren en wat haar familie hier mee van doen heeft? Vervolgd de trailer verder met snelle actie en zien we de eerste officiële blik van de schurk in Black Widow, Taskmaster. We zien Taskmaster in deze trailer nog niet in actie versus Black Widow maar hij kan namelijk de bewegingen van tegenstanders perfect kopiëren, we zien dat graag in een volgende trailer terug!

Wanneer kunnen we Black Widow bekijken in de bioscoop? Marvel heeft deze als opening gepland staan van het zomer seizoen en zal op 29 april de Nederlandse bioscopen betreden.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments