De Weekend Tips #2

film & serie tips how to train your dragon 2

Welkom bij weer een weekend vol tips met veel Avontuur, komedie en natuurlijk ook weer wat spanning dit zijn opnieuw de weekend tips voor deze week met in de hoofdrol de kinderfilm How to train a dragon 2 oftewel Hoe tem je een draak 2 daarnaast ook een doldwaze komedie van de makers van Ted is daar A million ways to die in the west…
De serie die op dit moment in volle gang is dat is natuurlijk Under the Dome seizoen 2 en tuurlijk Seizoen 1 kan je volledig terug zien maar we beginnen met de kraker van dit jaar waar alle mutant fans op zaten te wachten natuurlijk X-Man, Days of future past.

Weekend Film/Serie Tips #2

X-Men-Days-of-Future-Past

X-Men, Days of Future Past

 • Genre: Actie/Avontuur/Sciencefiction
 • Duur: 131 min
 • Jaar: 2014

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Het ultieme X-Men ensemble vecht voor het voortbestaan van hun soortgenoten over twee tijdsperiodes in X-Men: Days of Future Past. De geliefde personages uit de originele X-Men filmtrilogie bundelen hun krachten met hun jongere zelf uit X-Men: First Class, in een epische strijd om het verleden te veranderen, zodat onze toekomst gered kan worden.

 

How to Train a Dragon 2

 • Genre: Animatie/Avontuur
 • Duur: 102 min
 • Jaar: 2014

In het tweede deel van de ‘How to Train Your Dragon'-trilogie treffen we hoofdrolspeler Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film aan. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces (de nieuwste populaire sport) verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

amillionwaysheader

A Million Ways to Die in the West

 • Genre: Komedie/Western
 • Duur: 116 min
 • Jaar: 2014

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man’s reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

under_the_dome

Under The Dome Seizoen 2 (Serie)

 • Genre: Drama/Sciencefiction
 • Start seizoen: 2013

‘Under The Dome’, gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen King uit 2009, vertelt het verhaal van een klein dorp dat plots afgesneden wordt van de buitenwereld door een mysterieuze, ondoordringbare koepel die het gehucht omringt. Een kleine groep mensen probeert de orde en rust in stand te houden, terwijl anderen naarstig de waarheid achter de geheimzinnige koepel willen achterhalen en ontsnappen.

 

Meer film tips vind je hier

 

Abonneren
Abonneren op

1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jan
9 jaren geleden

geweldig dit. had film 1 maar keek nooit haast omdat de meeste films al gezien had nu ik de afk box heb zit ik graag films te kijken en zelf bepalen wanneer ik kijk en mijn favorite serie under the dome geweldig dus genieten