De Film/Serie Tips #30

film & serie tips 30

Filmtips nodig om het weekend mee door te komen?
Met dit “zomerse” weer kunt u wat tips goed gebruiken waarschijnlijk.

“The longest Ride” Studente Sophia wordt door vriendinnen meegenomen naar zo’n stierenshow. Ze valt als een blok voor Luke Collins (Eastwood), een knappe cowboy met ‘Southern gentleman ways’.
Zal ze kiezen voor een carrière in de museum- en kunstwereld van Manhattan of voor Luke?
Wat Sophia aan het denken zet, is het levensverhaal van een oude man die zij en Luke op een avond uit een brandende auto redden.
the longest ride kijken
“Spy” CIA-agent Susan Cooper, die is vastgeschroefd aan haar bureau in Langley.
Terwijl ‘haar’ geheimagent Bradley het vuile werk in het veld opknapt, volgt Cooper de gewaagde acties van haar held zwijmelend en met nauwkeurige precisie en reflexmatig inschattingsvermogen vanaf haar bureau stoel.
Als zijn rechterhand geeft Susan haar collega instructies en vormt ze zijn ogen, oren en geweten.
Wanneer Fine het slachtoffer wordt van de moorddrang van Oost-Europese criminele Rayna Boyanov staat Cooper er alleen voor.

 

Jenifer Lopez is te zien in “Lila & Eve” daar kamt Lila met een depressie nadat haar zoon Stephon om is gekomen bij een drive-by schietpartij. Bij een zelfhulpgroep leert ze Eve kennen, wiens dochter diezelfde nacht werd gedood. Samen besluiten ze achter de drugsdealers aan te gaan die verantwoordelijk zijn voor de dood van Stephon…

Seizoen 3 van “Under the Dome” kijken kan al weer de eerste afleveringen staan al te wachten voor u en sluiten perfect aan op het voorgaande seizoen inclusief nieuwe personages.

De Film/Serie Tips #30

The Longest Ride

 • Genre: Drama/Romantiek
 • Duur: 139 min
 • Jaar: 2015

Luke, een voormalig rodeokampioen, droomt ervan om een comeback te maken. Sophia, een kunststudente die net klaar is met haar studie, staat op het punt om haar carrière te beginnen in New York City. Hun carrières worden op pauze gezet wanneer ze in contact met Ira komen, die zojuist in een levensgevaarlijk ongeluk terecht is gekomen. Terwijl Luke en Sophia hulp afwachten, begint Ira zijn inspirerende levensverhaal te vertellen.

SPY

 • Genre: Actie/Komedie
 • Duur: 120 min
 • Jaar: 2015

Susan Cooper is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Maar als haar partner plotseling verdwijnt en een andere topagent in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar

Lila & Eve

 • Genre: Drama/Thriller
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2015

Lila rouwt om haar zoon Stephon die doodgeschoten is tijdens een drive-by schietpartij. Bij een praatgroep raakt ze bevriend met Eva, wiens dochter diezelfde nacht werd gedood. Samen besluiten ze achter de drugsdealers aan te gaan die verantwoordelijk zijn voor de dood van Stephon. Maar wanneer het geweld escaleert komt Lila achter de schokkende waarheid over Eve's identiteit.

 

Under The Dome (seizoen 3)

 • Genre: Thriller
 • Start Seizoen: 2013

Het rustige, typisch Amerikaanse stadje Chester’s Mill wordt getroffen door wat in eerste instantie een aardbeving lijkt. Plotseling ziet men in de verte een vliegtuigje ontploffen. Wanneer de hulpdiensten bij de ravage aankomen, snappen ze er aanvankelijk niets van. Het vliegtuigje ligt volledig in puin, maar nergens een oorzaak te zien. Al snel komen soortgelijke verhalen vanuit alle richtingen van het stadje. Chester’s Mill is omgeven door een onzichtbare, ondoordringbare koepel. Niets of niemand kan er nog in of uit.

Langzaam komen de inwoners van Chester’s Mill tot het besef dat ze gevangen zijn. Niemand weet hoe de koepel is ontstaan en hoe lang hij zal blijven staan. De verhoudingen in het vroeger zo gezellige stadje beginnen te verschuiven. Iedereen reageert anders op deze plotselinge ramp. Dale ‘Barbie' Barbara is een ex-soldaat die net van plan was de streek te verlaten vanwege schermutselingen. Tegenover hem staat de doortrapte autohandelaar ‘Big Jim’ Rennie, die het moment aangrijpt om de macht over te nemen. De geheimen van Chester’s Mill zullen in deze broeierige tijden komen bovendrijven.

 

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments