De Film/Serie Tips #29

film & serie tips 29

Na een hete week begint het nu eindelijk toch echt zomer te worden of toch niet?
In ieder geval is er nog genoeg te bekijken op de AFK-Box zodat je je niet hoeft te vervelen natuurlijk.

“Insurgent” het vervolg van “Divergent” waar de film stappen in vooruit is gegaan dan zijn voorganger het verhaal gaat wat vlotter en enkele plotleintjes worden beëindigd in deze film de makers van deze film willen niet u laten wachten op een vervolg maar gewoon laten zien wat u verwacht.
“Paul Blart Mall Cop 2” onze winkel centrum “agent” is terug met weer een film vol humor wat zich deze keer zal afspelen op een conventie in Las Vegas.

Home film review

De animatie “Home” is een echte kinderfilm  waarin de aliens Boov's zich alsmaar verplaatsen om van hun rivaal af te komen en zo komen ze uit op aarde en maken dat hun thuis alleen een Boov genaamd Oh maakt er al snel een potje van.

“Defiance” is een gemeenschap dat bestaat votans en mensen nadat Nolan met zijn dochter daar aankomen gebeurd er erg veel waardoor Nolan tot stads politie word opgezet votan's zijn hier het natuurlijk niet mee eens maar de burgemeester (ook mens) vind dit de beste oplossing al snel gebeuren er meer problemen te verzamelen en loopt alles uit de hand en moet hier snel controlle over uitgeoefend worden.

De Film/Serie Tips #29

Paul Blart Mall Cop 2

 • Genre: Komedie
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2015

Paul Blart is een bewaker van een winkelcentrum. Samen met zijn tienerdochter Maya woont hij een tentoonstelling voor beveiligingsmedewerkers bij in Las Vegas. Ondanks dat hij geplaagd wordt door de beveiligers van een casino en andere aanwezigen neemt Blart het op tegen een groep gevaarlijke kunstdieven.

Insurgent

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 119 min
 • Jaar: 2015

Beatrice moet op zoek naar antwoorden en bondgenoten in de ruïnes van het futuristische Chicago. Samen met Four zijn ze nu vluchtelingen, opgejaagd door Jeanine, de leider van de op macht beluste groepering Erudite. In een race tegen de klok moeten ze er achter zien te komen waarvoor de familie van Beatrice zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om hen te stoppen.

Home

 • Genre: Animatie/Avontuur
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2015

De Boov vormen een alienras dat de Aarde kiest als hun nieuwe thuis. Ze verplaatsen alle mensen naar een klein stukje op de planeet en nemen zelf de rest in. Het koppige tienermeisje Tip ontsnapt en ontmoet de irritante alien Oh, die is verstoten door de rest. Samen gaan ze op reis om de mensheid te redden.

 

Defiance (seizoen 3)

 • Genre: Sciencefiction/Actie
 • Start Seizoen: 2013
Defiance speelt zich af op een toekomstige aarde, Defiance introduceert kijkers aan een wereld die bewoont is door mens en alien die samen op dezelfde planeet leven die door oorlog helemaal verwoest is en ook nog getransformeerd is door buitenaardse machines die de wereld omploegen zodat die volledig
toegespitst is op de aliens. Het verhaal draait om Jeb Nolan, een soort Sherrif die probeert de orde te handhaven in deze nieuwe wereld. Nolan is een voormalig marine officier die mee gevochten heeft tegen de binnen dringende aliens. Tijdens deze oorlog heeft hij zijn vrouw en kind verloren. Dit trauma heeft hem veranderd tot een eenling in deze nieuwe en gevaarlijke wereld…

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments