Film tips van Juli (HD)

film & serie tips trancendence

Voor de Film tips van Juli zijn we hier aan het goede adres namelijk zijn er deze maand weer een diverse films in HD-kwaliteit uitgebracht en te bekijken via de AFK-Box dus hier volgt een lijstje met de laatste HD films die deze maand zijn uitgekomen om te bekijken.

Film Tips van Juli (HD):

1. Divergent

divergent

Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chicago. Beatrice is een van de vele tieners die op haar 16e uit een van de vijf groeperingen moet kiezen waarin de stad is verdeeld: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inwijding, die het uiterste van haar vraagt. Maar niet alleen van haar. De concurrentie is groot. Wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

2. Tammy 

Tammy-3

Tammy komt op een dag thuis van haar werk en vindt haar echtgenoot met een andere vrouw in bed. Ze wil zo snel mogelijk uit haar dorp wegvluchten maar wordt hierin tegengewerkt wanneer haar wagen pech heeft. Ondanks ernstige bedenkingen wendt Tammy zich tot haar grootmoeder Pearl, een goddeloze en stevig drinkende dame die zich niet altijd aan de regels houdt.

3. Need for Speed

Need_for_Speed

Tobey Marshall, een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

4. Noah

Russell Crowe as Noah

‘Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach. Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige wat hij wil is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren…

5. The Other Woman 

other woman

Nadat een vrouw ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert ze haar leven opnieuw op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval de echtgenote die hij bedriegt ontmoet, beseft ze dat ze veel gemeen hebben, en haar gezworen vijand wordt haar beste vriendin. Wanneer nog een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen om wraak te nemen op de leugenachtige overspelige echtgenoot.

6. Transcendence

transcendence

Dr. Will Caster is de belangrijkste onderzoeker op het gebied van kunstmatige intelligentie. Hij werkt aan een bewuste machine die de collectieve informatie van alles wat tot nu toe gekend is combineert met het volledige spectrum aan menselijke gevoelens. Zijn controversiële experimenten maken van hem het doelwit bij uitstek van anti-technologie extremisten. Wanneer ze Will proberen te vermoorden zorgen ze er onbedoeld voor dat hij in zijn opzet slaagt deel te nemen aan zijn eigen transcendentie. Voor zijn vrouw Evelyn en beste vriend Max, beide collega-onderzoekers, is de vraag niet of het wel kan… maar of het wel mag. Hun ergste vrees wordt werkelijkheid wanneer Wills honger naar kennis evolueert naar een schijnbaar grenzeloos verlangen naar macht. En het wordt al snel duidelijk dat hij misschien niet te stoppen is…

7. Brick Mansion

brickmansion

In de criminele onderwereld van Detroit worden de straten overspoeld met geweld en drugs en de corruptie beïnvloedt de levens van velen. Voor Lino is elke dag een strijd voor een eerlijk leven. Maar wanneer een drugsbaron zijn vriendin ontvoert, leidt dat tot de samenwerking met Damien Collier, een undercover agent die de betrokkenheid van de drugsbaron in iets veel ergers onderzoekt – een plan om de hele stad te verwoesten.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments