De Crime-Series top 5

crime series top 5 hawaii five o

Bent u ook zo verslaafd aan al die crime-series die al jaren op tv komen maar je hebt ze vaak al gezien en de aflevering die je wilt kijken komt niet op tv of komt toevallig op tv als u niet thuis bent.
Ook zijn al deze series al jaren op de tv aanwezig en met de AFK-Box kunt de volgende populaire crime-series altijd kijken en wanneer het u uitkomt en ook wanneer u m al heeft gezien dan kunt u gelijk de volgende gaan bekijken.

De Crime-Series Top 5 :

1. Criminal Minds

  • start seizoen: 2005

criminal minds

Criminal Minds lost problemen op rond het land. Dit team van elite FBI profilers analyse de meeste verdraaide criminale gedachten.
Ze anticiperen hier op en reageren voor de volgende aanval is gebeurt. David Rossi komt terug van zijn pension om de Behavioral Analysis Unit terug te helpen.
Deze unit geleidt bij Aaron Hotchner een familie man die capabele is om zijn mensen vertrouwen te winnen en het verkrijgen van al een geheimen.
Ook in het team zitten Emily Prentiss zij is de dochter van een ambassadrice en een verrassende toevoeging aan het team; Derek Morgan een expert in dwangmatig crimineel gedrag; Dr. Spencer Reid een klassiek voorbeeld van onbegrepen genie zijn sociaal IQ is zo laag als zijn intelligentie IQ hoog is.
Ook is er Jennifer ‘JJ' Jareau een zelfverzekerde jonge agent, haar taak binnen het team is het uitzoeken van de zaken waar het team heen gaat zij verzorgt ook het contact met de verschillende bureaus. Dan is er nog Penelope Garcia zij helpt het team als geluid en beeld technicus.
Elk team lid brengt zijn eigen expertise mee om de criminelen boven tafel te krijgen. Ze hebben allemaal hun eigen motivatie om de criminele tot een stop te brengen.

2. Law & Order Special Victims Unit

  • start seizoen: 1999

Law & order

De verhalen van de “Special Victims Unit” van de New Yorkse politie een groep elite detectives die de daders van seksueel getinte misdaden voor het gerecht moet zien te slepen.
Hoewel hun professionele expertise in hun werk op de proef wordt gesteld, moeten de detectives ook hun roerige privéleven in goede banen zien te leiden.

3. Hawaii Five-O

  • start seizoen: 2010

Hawaii_Five-03

Net als in het origineel draait het in deze misdaadserie om een eliteteam dat de criminaliteit bestrijdt op het mooie en zonnige Hawaii.
Voor de serie is een topcast samengesteld die bestaat uit Alex O'Loughlin, Scott Caan, Grace Park en Daniel Dae Kim.
In Amerika ging Hawaii Five-0 met veel succes van start en het groeide uit tot de best bekeken serie van najaar 2010.
Zon, zee, strand en surfplanken zijn de ingrediënten van de misdaadserie Hawaii Five-0.
Het verhaal begon toen detective Steve McGarrett naar het eiland Oahu kwam, om de moord op zijn vader te onderzoeken.
Daar kreeg hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken.
Zijn team bestaat uit Detective Danny ‘Danno' William, een agent die het vasteland heeft verruild voor Hawaii en Chin Ho Kelly, een voormalig protegé van McGarretts vader.
Tenslotte is er de bloedmooie Hawaïaanse Kono, die net klaar was met de politieschool.

4. NCIS: Naval Criminal Investigative Service

  • start seizoen: 2003

ncis

NCIS: Naval Criminal Investigative Service is de CSI van de marine.
Wanneer een moord gepleegd is, en er is een medewerker van de marine bij betrokken, zei het als slachtoffer, of als verdachte, dan wordt het NCIS team opgetrommeld.
Het team bestaat uit een vrij apart team. De een is een computer nerd, de ander is een Gothic.
Al met al zorgt het voor de nodige afwisseling bij het opsporen van de moordenaars.

5. CSI

  • start seizoen: 2000

csi

Het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is.
Alleen zij heeft de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om uit te puzzelen wie de dader is en voor gerechtigheid te zorgen.
Het televisiepubliek stemde al massaal af op deze serie misdaadthrillers met een goed uitgedachte plotline

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments