Top 5 Series Maart

sherlock

Sherlock

 • Sherlock is Engelse dramaserie van de BCC. De serie ging in première op 25 juni 2010.
  Gebaseerd op de boeken van Arthur Conan Doyle. Deze versie van Sherlock is modern, prikkelend, en gevaarlijk. Sherlock speelt zich af in het huidige Londen, Holmes is even briljant en arrogant als altijd. Zijn trouwe vriend Watson die in de oorlog in Afghanistan als een militaire arts heeft gewerkt bleven samen spannende, grappige en schandelijk avonturen.

The Walking Dead

the-walking-dead

 • The Walking Dead is een Amerikaanse horror serie van de zender AMC. De serie ging in première op 31 oktober 2010.
  The Walking Dead vertelt het verhaal van de nasleep van een zombie apocalyps en volgt een kleine groep overlevenden dat reist door de Verenigde Staten opzoek naar een nieuw thuis, weg van de hordes zombies. De groep wordt geleid door Rick Grimes, die een politieagent was in de oude wereld. Aangezien de situatie alleen maar erger wordt, wordt het er niet beter op in de groep en doen ze er alles aan om te overleven.

The Blacklist

 • The Blacklist is een Amerikaanse drama serie van de zender NBC. De serie gaat 23 september 2013 in première.
  's Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.

Banshee

banshee-poster

 • Banshee is een Amerikaanse dramaserie van de zender CineMax. De serie ging in première op 11 januari 2013.
  Banshee gaat over een voormalig veroordeelde meesterdief, Lucas Hood, die zich voordoet als de nieuwe sheriff van Banshee, Pennsylvania, een dorpje met een grote Amish-populatie. Als sheriff moet hij zorgen voor gerechtigheid, maar tegelijkertijd misbruikt hij zijn aangemeten positie om zijn criminele activiteiten verder zetten. In beide rollen krijgt hij af te rekenen met een reeks vijanden, waaronder de gangsters die hij jaren geleden verraadde.

The Vampire Diaries

vampire-diaries

 • The Vampire Diaries is een Amerikaanse drama/fantasy serie van de zender The CW. De serie ging in première op 10 september 2009.
  The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith. Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, probeert de 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broer Jeremy (Steven R. McQueen) hun leven weer op te pakken. Ze wonen nu bij hun tante Jenna (Sara Canning) die er het beste van probeert te maken.
  Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar vrienden gefascineerd door de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore (Paul Wesley). Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Wat ze niet weet is dat Stefan een vampier is. In en rond Mystic Falls worden verschillende mensen dood aangetroffen na een aanval van een wild beest. Stefan weet dat dit niet waar is. Als hij thuis komt treft hij zijn oudere broer Damon (Ian Somerhalder) aan die hij al jaren niet heeft gezien. Ze gaan met elkaar de strijd aan om de ziel van Elena, van haar vrienden, familie en alle mensen in het kleine dorpje Mystic Falls.
Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments