Première seizoen 5 van de The Walking Dead

walking dead seizoen 5

Met de première seizoen 5 van The Walking Dead heeft netwerk AMC de zombieserie vernieuwd voor een zesde seizoen. De huidige showrunner heeft beloofd ook te blijven voor seizoen 6.

De première seizoen 5 van The Walking Dead is eindelijk hier het wachten is nu voorbij en ik kan je vertellen dat ik door de eerste aflevering van seizoen 5 – No Sanctuary – weer een stuk enthousiaster ben. De episode bevat meer actie dan het gehele vierde seizoen bij elkaar. Er is dus weinig tijd om ons af te vragen wie de mensen in Terminus precies zijn, want ze zijn ontzettend vijandig en onverbiddelijk. Ze slachten hun gevangenen letterlijk als beesten. En tot die gevangenen behoren ook de meeste van onze lievelings-personages.

De president van AMC, Charlie Collier, zei in een statement: “We kunnen niet blijer zijn dan nog meer nieuwe afleveringen te delen met alle Walking Dead fans over de hele wereld. Met de première van seizoen 5 kondigt AMC trots aan dat de serie is vernieuwd voor een zesde seizoen. Bedankt het hele team dat deze geweldige serie en deze geweldige personages tot leven brengt. Er ligt nog veel meer Dead in het verschiet dankzij hun ongelooflijke inzet.”

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments