De Weekend Tips #7

film & serie tips lucy

Het begint koud te raken buiten dus het word meer tijd om lekker binnen bij de kachel te gaan zitten met weer wat fantastische weekend tips die je nodig zult hebben om weer even vooruit te kunnen. We starten met de film Lucy met Scarlett Johansson die terecht komt in een drugs smokkel waarna alles fout gaat en dit een heel avontuur en nieuwe ervaring zal opleveren.
Ben je alleen dit weekend dan is dit niet echt een aanrader want deze moet je echt zien met 2e zodat je lekker samen kunt griezelen met Deliver us from evil(2014).
Ook the Double is een echte aanrader waarmee je meegesleept word door 2 exact de zelfde personages maar een van hun heeft toch wel wat te verbergen.
De serie deze week is Seizoen 2 van de BlackList nu aflevering 3 beschikbaar is kan je dus op je gemak beginnen met kijken wil je ze allemaal achter elkaar zien dan zou ik nog even een paar weken wachten en dan terug kijken met de AFK-Box natuurlijk .

Weekend Film/Serie Tips #7

Deliver us from Evil

 • Genre: Horror/Thriller
 • Duur: 118 min
 • Jaar: 2014

Wanneer drie Amerikaanse soldaten terugkeren uit het oorlogsgebied, begint zich een aantal heftige incidenten voor te doen. De geharde no-nonsense rechercheur Sarchie wordt op de zaak gezet. Sarchie is het type agent dat niks moet hebben van al dat soort zweverige onzin, maar ziet zich na een reeks lugubere misdrijven toch genoodzaakt om de hulp van een afvallige priester in te schakelen.
De priester betrekt hem in een zaak en overtuigt hem ervan dat het gerelateerd is aan demonen, dit tegen zijn religieuze overtuiging in. Samen proberen ze de zaak op te lossen en de paranormale krachten te bestrijden.

 

Lucy

 • Genre: Actie
 • Duur: 89 min
 • Jaar: 2014

Terwijl Lucy op een operatietafel in een ziekenhuis in Taiwan zonder verdoving wordt opengesneden, voert ze een emotioneel gesprek met haar moeder. Lucy voelt alles en weet alles wat ze de kwart eeuw die ze leeft heeft meegemaakt. Hoe de Siamese kat met de blauwe ogen en de gebroken staart aanvoelde toen Lucy een jaar oud was.
Ze voelt de duizenden kusjes van haar moeder op haar voorhoofd, hoe het bloed door haar aderen stroomt en de draaiing van de aarde.
Binnen een dag is Lucy uitgegroeid van een wat paniekerige toerist tot een alwetende moordmachine. Normale mensen gebruiken slechts een fractie van hun hersencapaciteit. Lucy is door toedoen van een Koreaanse drugsbende op weg naar de volle honderd procent. De dame wordt oppermachtig en eigenlijk is er niets of niemand die haar nog kan tegenhouden.

the double review

The Double

 • Genre: Drama/Thriller
 • Duur: 93 min
 • Jaar: 2014

Simon, een onbetekenende man, ziet zijn leven helemaal veranderen wanneer James, zijn exacte fysieke dubbelganger, opduikt en in zijn bedrijf komt werken. In tegenstelling tot Simon heeft James veel zelfvertrouwen, charisma en kan goed omgaan met vrouwen. Simon is begrijpelijkerwijs van slag door deze situatie en het duurt dan ook niet lang vooraleer hij het gevoel krijgt dat James zijn leven overneemt…

The Blacklist (Serie)(s2)

 • Genre: Actie/Crime/Misterie
 • Start seizoen: 2013

In de serie speelt James Spader Amerika’s meest gezochte crimineel, Raymond Reddington, die zichzelf al in de openingsscène overlevert aan de FBI. Niet met de gedachte om achter tralies te verdwijnen, maar om de FBI te helpen bij het pakken van de grootst denkbare criminelen. Criminelen die op de zogenoemde Blacklist staan. Reddington is ervan overtuigd dat deze misdadigers zonder zijn hulp nooit gegrepen worden. Hij heeft echter één voorwaarde en dat is dat hij alleen hoeft te spreken met Elizabeth Keen, een pas afgestudeerde profiler. Zij heeft echter geen idee wie Raymond Reddinton is.

Dit gebeurt allemaal al in de eerste tien minuten, dus hiermee wordt er nog niets verraden. The Blacklist is een serie voor de echte actieliefhebber. Het zit boordevol explosies, gijzelingen, overvallen en moorden, met ontzettend veel (en bijzonder goede) special effects. De rode lijn van het verhaal brengt ook de nodige drama met zich mee, maar dat is niet het uitgangspunt. In Amerika scoort The Blacklist in ieder geval als een malle op NBC.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments