American Horror Story Freak show

american horror story freak show

Vannacht is het dan eindelijk zover! FX start met het vierde seizoen van American Horror Story Freak Show, Dit seizoen zou de laatste zijn voor Jessica Lange zijn. Er werd naar dit seizoen nog meer naar uitgekeken dan normaal want bedenker Ryan Murphy heeft laten weten dat dit de engste word tot nu toe.
Om te beginnen is het aftrappen met een 90 minuut durende première, want de eerste aflevering duurt dubbel zo lang dus lekker griezelen en laat de freak maar los.

american horror story freak show nl

American Horror Story Freak Show première

Het is de griezel serie waar velen naar uit keken dit jaar. Dat heeft vooral te maken met de uitstekende kwaliteit van afgelopen seizoenen, de geweldige cast en het feit dat Jessica Lange zich niet heeft bemoeid met het script deze keer. Deze actrice op leeftijd steelt telkens de show in American Horror Story reeks, en wil met dit seizoen nog één keer vlammen voordat ze er mee stopt. Al probeert Ryan Murphy haar nog wel stiekem op andere gedachten te brengen zodat we volgend jaar weer een seizoen zullen hebben met haar in de hoofdrol.

Heb jij ook al zin in een nieuw seizoen griezelen kijk dan alle afleveringen binnen een paar dagen na release met de AFK-Box.

Bekijk de trailer en laat ons weten wat jij van American Horror Story Freak Show vind.

Short trailers.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments