De Weekend Tips #6

film & serie tips sex tape

Dit weekend kunt u weer lekker onderuit gaan zitten met onder andere Sex Tape met Cameron Diaz en Jason Segel. we griezelen met de spannende horror 13 Sins en gaan we terug in de tijd met het vervolg van de in 1994 uitgebrachte “de boefjes” oftewel The little rascals save the day.En de serie van deze week is seizoen 2 van Sleepy hollow

Weekend Film/Serie Tips #6

13-sins-review

13 Sins

 • Genre: Horror/Thriller
 • Duur: 88 min
 • Jaar: 2014

Elliot Brindle is een zachtmoedige verkoper die diep in de schulden zit. Dit drijft hem tot wanhoop aangezien hij binnenkort in het huwelijksbootje stapt met zijn grote liefde. Op een dag krijgt hij een telefoontje dat hem vertelt dat hij meespeelt in een spel met verborgen camera's en dat hij 13 taken moet uitvoeren om de totale som van 6.2 miljoen dollar te verdienen. Elliot voert zijn eerste opdracht met tegenzin uit: de vlieg dood meppen die hem momenteel lastig valt en hem dan opeten. Wanneer duizenden dollars op zijn bankrekening verschijnen, blijft Elliot sceptisch maar troost zichzelf met de wetenschap dat hij altijd kan stoppen met het spel, ook al verliest hij dan al het geld. Het spel escaleert echter en de opdrachten worden steeds extremer.

 

Sex Tape

 • Genre: Komedie
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2014

Toen Jay en Annie voor het eerst bij elkaar kwamen, was hun relatie intens, maar tien jaar en twee kinderen later is de vlam van hun liefde vrijwel gedoofd. Door middel van het maken van een sex tape waarbij ze elke positie uit ‘The Joy of Sex' hanteren, proberen ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt een geweldig idee, totdat ze ontdekken dat hun video niet meer ‘privé' is en ze alles op alles moeten zetten om de video terug in eigen handen te krijgen

the little rascals save the day review

The Little Rascals Save the Day (de boefjes reden de dag)

 • Genre: Komedie
 • Duur: 93 min
 • Jaar: 2014

Een oma die een bakkerij uitbaat beschouwd de kwajongens uit de buurt als haar eigen kinderen. Maar een rijke opportunist vat het plan op om de bakkerij op te kopen, zodat hij deze kan slopen om er een golfterrein neer te poten achter zijn megaherenhuis. En de plaatselijke politieagent heeft een oogje op miss Crabtree, de lerares van de kinderen.

Sleepy Hollow (Serie)

 • Genre: Thriller
 • Start seizoen: 2013

Sleepy Hollow is een Amerikaanse televisieserie, gebaseerd op The Legend of Sleepy Hollow van Washington Irving uit 1820.
In 1781 onthoofd Ichabod Crane de Dood, waarna hij zelf sterft. Het bloed van de twee lijken vermengt zich en zo wordt hun lot voor eeuwig met elkaar verbonden, dus wanneer de Dood in 2013 herrijst, wordt ook Crane weer levend.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments