De Weekend Tips #5

film & serie tips 22 jump street

Weer een weekend vol Comedy en Actie met deze week 22 Jump Street met Jonah Hill en Channing Tatum(magic mike) waar we weer undercover gaan bij een universiteit. We duiken de zwart-wit wereld in met het vervolg van Sin City in A Dame to Kill for met Mickey Rourke en een kleine rol voor Lady Gaga.
En terwijl het nog geen November is is daar wel de film the November Man waar we Pierce Brosnan als Ex-CIA agent in actie zien komen.
De Serie van deze week is toch wel Gotham de pas startende serie (22 september) gaat over de detective James Gordon die in zijn jongere jaren zijn eerste moordzaak krijgt toegeworpen om op te lossen wat toch wel veel zal voort brengen aangezien het om de ouders van Bruce Wayne gaat.

Weekend Film/Serie Tips #5

sin_city_a_dame_to_kill_for review

Sin City: A Dame to Kill For

 • Genre: Action/Thriller
 • Duur: 102 min
 • Jaar: 2014

Ava Lord heeft haar man Dwight verraden, een punt achter hun relatie gezet en hem verlaten voor een rijkere man. Jaren later keert Ava terug naar Dwight en beweert dat ze misbruikt wordt in haar huwelijk en vraagt hem te helpen. Wanneer Ava echter Dwight op laat draaien voor de moord op haar man probeert Dwight samen met Marv zijn naam te zuiveren.

 

22 Jump Street

 • Genre: Comedy/Actie
 • Duur: 112 min
 • Jaar: 2014

Na een mislukte poging gangsterbaas ‘The Ghost' te arresteren, krijgen agenten Schmidt en Jenko de opdracht om gewoon maar weer hun oude trucje te herhalen: er moet weer geïnfiltreerd worden. Dit keer is het de beurt aan de universiteit. Een nieuwe drug heeft daar al aan één studente het leven gekost. Aan onze ‘helden' de taak om de dealer en uiteindelijk de leverancier op te sporen. Als Jenko bij het footballteam zijn verwante ziel tegenkomt, en Schmidt bij de kunstclub, beginnen de twee te twijfelen aan hun partnerschap. Het is aan hen om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook aan te tonen dat ze op volwassen wijze met elkaar kunnen leven.

The-November-Man-Review

The November Man

 • Genre: Actie/Crime
 • Duur: 108 min
 • Jaar: 2014

Ex-CIA agent Peter hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt.

Gotham (Serie)

 • Genre: Actie/Crime
 • Start seizoen: 2014

In deze Batman-prequel draait het vooral om de jonge jaren van detective James Gordon. Hij is nieuw bij de politie en moet meteen een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zie je hoe hij van detective klimt tot commissaris van de politie en zie je welke omstandigheden personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd hebben.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments