De Weekend Tips #4

film & serie tips transformers: age of extinction

Tips nodig? natuurlijk ook deze week weer een aflevering met de weekend tips voor de AFK-Box. Met Disneys Million dollar arm waarin Jon Hamm de hoofrol heeft als zakenman voor een honkbalteam..
We duiken een wereld in waarin iedereen gelukkig blijkt te zijn maar al gauw is dit niet het ware aanzicht in The Giver. En de kraker van dit moment de bijna 3 uur durende sci-fi met auto's die tot leven komen natuurlijk heb ik het dan over Transformers “Age of extinction” waarin Mark Wahlberg de hoofdrol vertolkt en een nieuw episch avontuur opsleept tussen nieuwe Autobots en oude.
De serie van dit moment is toch wel Sons of Anarchy met alweer het zevende seizoen dat pas is begonnen kunt u iedere week direct de nieuwste aflevering bekijken mocht u ze nog niet hebben gezien seizoen 1 t/m 6 staat natuurlijk ook op de AFK-Box…

Fijn weekend!

Weekend Film/Serie Tips #4

million dollar arm weekend tip

Million Dollar Arm

 • Genre: Drama
 • Duur: 124 min
 • Jaar: 2014

Bernstein en zijn zakenpartner Aash zullen hun bedrijf moeten sluiten als ze niet snel met een goed idee komen. Wanneer Bernstein op een avond naar een cricketwedstrijd in India aan het kijken is op tv krijgt hij plots een ingeving. Hij heeft het idee om naar India te gaan om daar een goede honkbal pitcher te vinden.

the-giver-movie-actors

The Giver

 • Genre: Sciencefiction/Drama
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2014

De film vertelt het verhaal van een ogenschijnlijk perfecte wereld waarin iedereen blij is. Wanneer Jonas 12 jaar oud is wordt hij uitgekozen als de “ontvanger van herinneringen” voor de gemeenschap. Samen met een oude man, genaamd de Giver, gaat hij in training. Jonas leert over pijn, verdriet, oorlog en alle ongelukkige waarheden in de “echte” wereld. Hij beseft al snel dat zijn gemeenschap niet echt is. Geconfronteerd met deze realiteit staat hij voor moeilijke keuzes over zijn eigen leven en zijn toekomst.

Transformers “Age of Extinction”

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 164 min
 • Jaar: 2014

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

Sons of Anarchy (Serie)

 • Genre: Actie/Advontuur/Drama
 • Start seizoen: 2008

Sons of Anarchy (SOA) gaat over de Motorcycle Club. In de serie staan de clubleden centraal, in het bijzonder zowel het club- als het privéleven van Jax Teller, huidig vicepresident van de club en zoon van een van de oprichters. Naast dingen waar de club mee te maken krijgt, zien we ook het effect van de club op het stadje Charming en hoe de club het leven van de mensen in haar buurt beïnvloedt.

Meer tv tips vind je hier

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments