De Weekend Tips #3

film & serie tips edge of tomorrow

Dit mooie weekend gaan we naar het veld om samen met Kevin Costner een balletje te slaan aangezien hij in Draft Day de manager van de Cleveland Browns vertegenwoordigd. Daarnaast kunnen we met Edge of tomorrow even heel vaak de dag opnieuw beleven met als motto “Live,Die,Repeat” het is een door Tom Cruise en Emily Blunt gespeelde Actie/Scienfiction waar de mensheid word aangevallen door de zogenoemde Mimics…
En dit weekend duiken we de keuken in samen met de Chef waar weer veel om gelachen kan worden in deze road trip, en laat je meeslepen in de serie seizoen een van Extant met Halle Berry in de hoofd rol als ex cosmonaut die na een reis van dertien maanden zonder contact zwanger blijkt te zijn..

Weekend Film/Serie Tips #3

draft-day-write-story

Draft Day

 • Genre: Drama
 • Duur: 109 min
 • Jaar: 2014

Het is de dag van de NFL Draft en Sonny Weaver Jr. (Kevin Costner), manager van de Cleveland Browns, probeert een veelbelovende speler te vergaren die zijn huidige team mogelijk van de ondergang kan redden. Tijdens deze dag, waarbij teams de mogelijkheid krijgen om nieuw talent te contracteren rechtstreeks uit de universiteit, komt Sonny erachter dat hij niet de enige is die dit aankomende talent – de keuze die bovenaan zijn Draft lijst staat – op ’t oog heeft. Naarmate de dag vordert moet Sonny de moeilijke keuze maken welke spelers hij uit zijn huidige team wel hiervoor kwijt wil, en of deze gewilde speler zijn uiteindelijke prijs wel waard is.

 

Edge of Tomorrow

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 113 min
 • Jaar: 2014

In een nabije toekomst heeft een zwermachtig buitenaards ras, Mimics genaamd, de Aarde op een meedogenloze manier aangevallen. Maar nu hebben de Aardse legers hun krachten gebundeld voor een laatste offensief tegen de buitenaardse horde. Lt. Col. Bill Cage is een officier die op niets minder dan een zelfmoordmissie gestuurd wordt. Cage wordt binnen enkele minuten gedood, maar hij slaagt erin om een Alpha met zich mee te nemen. Maar dan, op onmogelijke wijze, ontwaakt hij opnieuw op dezelfde helse dag, en moet hij opnieuw vechten en sterven…en opnieuw. Maar bij elke keer wordt Cage sterker en slimmer en zal zijn herhaaldelijke gevecht een kans bieden om de sleutel tot de vernietiging van de buitenaardse indringers te vinden en de Aarde te redden.

Chef

 • Genre: Komedie
 • Duur: 115 min
 • Jaar: 2014

Chef kok Carl Casper neemt plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw, beste vriend en zoontje knapt hij een oude food truck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor koken, leven en liefde.

extant de serie met halle berry

Extant (Serie)

 • Genre: Drama/Sciencefiction/Thriller
 • Start seizoen: 2014

Molly Woods (Halle Berry) komt na een dertien maanden durende solomissie in de ruimte terug naar huis. Ze moet wennen aan het leven op aarde en probeert weer een band met haar man John (Goran Visnjic) en zoontje Ethan (Pierce Gagnon) op te bouwen. Er gebeuren een heleboel vreemde dingen na Molly’s terugkomst, onmogelijke dingen die vele vragen oproepen over de organisatie die haar de ruimte instuurde. Het grootste mysterie is dat Molly zwanger blijkt te zijn, terwijl ze geen menselijk contact heeft gehad in de ruimte.

Deze serie heeft een ijzersterke basis voor een goed en meeslepend verhaal. De goed neergezette futuristische setting, waarbij veel oog voor detail is, en de sterke acteerprestaties zorgen er samen voor dat deze serie zeker een aanrader is. Wij willen blijven kijken en leven echt mee met Molly, waardoor we zelf ook maar al te graag willen weten wat er nou gebeurd is met haar. Ook Ethan, haar zoontje, is een heel interessant personage. Niet alleen omdat hij een android is, maar ook omdat hij sinds zijn moeders terugkomst erg vreemd doet. Waar hij eerst heel lief was, doet hij nu soms opeens erg agressief.

 

Meer tv tips vind je hier

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments