Populaire Series om te Volgen

series om te volgen: agents of shield

Een overzicht van alle populaire series om te volgen, van alle Nederlandse en Buitenlandse televisie series welke zijn nu het populairst en zijn te volgen op de AFK-Box… Je zou dus kunnen zeggen dat dit de populairste series van het moment zijn en worden het meest bekeken door iedereen!

1. Game of Thrones

 • Gerne: Actie, Avontuur, Drama, Fantasie
 • Start seizoen: 2011

game of thrones populair

Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld, vooral in de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Maar ook in het uiterste noorden van Westeros en op het oostelijke continent Essos.

De Zeven Koninkrijken vormden ooit zeven aparte staten maar werden verenigd door de Targaryens. Zij regeerden bijna 300 jaar over de Zeven Koninkrijken totdat Aerys II Targaryen “de gekke koning” door een verbond van Baratheons, Starks, Arryns, Tullings en Lannisters werd afgezet en gedood. Robert Baratheon werd de nieuwe koning. De Zeven Koninkrijken worden van het verre noorden gescheiden door de grote ijsmuur. De muur wordt bemand door de Nachtwacht, die het rijk beschermen tegen de gevaren van achter de muur. Na de dood van Aerys II Targaryen vluchtten zijn jongste kinderen, Viserys en Daenarys, naar Essos, het oostelijke continent.

2. Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

 • Gerne: Actie, Avontuur, Fantasie, Sience-Fiction
 • Start seizoen: 2013

agents of shield populair

Agents of S.H.I.E.L.D. is een televisieserie die zich afspeelt in het Marvel-universum. Agent Phil Coulson leidt een spionage en defensieorganisatie die de aarde proberen te beschermen tegen buitennormale krachten en vijanden. Elke keer opnieuw moet het team samenwerking combineren met vindingrijkheid om de wereld te beschermen tegen nieuwe, buitenaardse vijanden.

3. The Walking Dead

 • Gerne: Mystery, Horror, Drama
 • Start seizoen: 2012

walking dead populair

The Walking dead is een post-apocalyptische horror serie gebaseerd op de comic met dezelfde naam. De wereld is overgenomen door Zombies, in de serie volgen we een groepje mensen die de Apocalyps hebben overleefd en door Amerika reizen op zoek naar een nieuwe plaats om te wonen zonder gestoord te worden door de Zombies. De groep wordt geleid door Rick Grimes, die Sheriff was in een klein stadje voor de Zombie plaag. De groep bij elkaar houden is geen makkelijke taak wanneer ze iedere keer weer met de horrors van de lopende doden worden geconfronteerd.

4. The Blacklist

 • Gerne: Actie, Crime, Drama
 • Start seizoen: 2013

the blacklist populair

Iedereen is stomverbaasd als Raymond Reddington, een van de meest gezochte criminelen door de FBI, in het hoofdkwartier van de FBI in Washington verschijnt. Raymond zegt dat hij, net als de FBI, gevaarlijke criminelen en terroristen wil uitschakelen en wil informatie delen. Hij wil echter alleen spreken met Elizabeth Keen, een FBI profiler die net komt kijken. Als blijkt dat de FBI naar aanleiding van een tip van Reddington een terrorist uitschakelt, zegt Reddington dat hij een complete black list heeft met vele criminelen en terroristen waar de FBI het bestaan niet eens van weet.

5. Person of Interest

 • Gerne: Actie, Avontuur, Drama
 • Start seizoen: 2011

person of interest populair

Voormalig CIA agent John Reese wordt gerekruteerd door de mysterieuze miljardair Mr. Finch om gewelddadige misdaden te voorkomen in New York City. Mr. Finch heeft een computerprogramma ontwikkeld voor de overheid, om terroristische dreigingen in New York City te voorspellen. Het programma had als doel om rampen als 9/11 te voorkomen, maar Finch ontdekt dat het programma ook niet-terroristische misdaden voorspelt. Deze worden in een aparte database gezet en iedere nacht gedelete. Finch heeft echter een backdoor in de software ingebouwd zodat ook deze misdaden voorkomen kunnen worden. Hij krijgt de sofi nummers van de mensen die aan de misdaad schuldig zijn, meer data kan hij niet onttrekken aan het systeem zonder dat de overheid achterdochtig wordt. Finch huurt John in om de misdaden te voorkomen.

Meer populaire series om te volgen:

 • Fargo
 • Vikings
 • Arrow
 • Breaking Bad
 • The Big Bang theory
 • Once Upon a Time
 • Supernatural
Abonneren
Abonneren op

5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
dennis
8 jaren geleden

Waarom staat Breaking bad er niet tussen

dennis
8 jaren geleden
Reply to  Susanne

Oke leuk dat jullie snel reageren en nog bedankt voor de software!

Kees
8 jaren geleden

Kun je er ook the sopranos op kijken?