Netflix Verhoogd de prijzen

Netflix gaat nog dit kwartaal zijn prijzen met een of twee euro verhogen voor nieuwe klanten, De huidige klanten blijven voorlopig nog prijzen betalen die ze nu hebben, maar moeten op termijn ook meer gaan betalen.

Alweer een reden om de AFK-Box in huis te halen wij bieden geen abonnement en gratis updates voor je systeem.

Netflix duurder!

Een abonnement van Netflix is nu €7,99 per maand Hier in Nederland in Ierland was het €6,99 daar is de prijs gestegen met 1 euro wel blijven bestaande abonnees 2 jaar lang het oude tarief betalen. Door deze prijsstijging had Netflix nauwelijks minder aanmeldingen waardoor het blijvend zal gaan worden.

prijsstijging

De prijsstijging hier in Nederland is nog onduidelijk, waarschijnlijk word het een of 2 euro per maand. dat is dus €9,99 per maand voor de AFK-Box daar in tegen betaal je eenmalig een bedrag en je hebt de nieuwste films en series waar Netflix zicht nog wel eens in te min doet ze maken dan ook wel duidelijk dat ze meer willen gaan aanbieden voor de prijsstijging maar of ze dan ook meer films kunnen aanbieden dan de AFK-Box dat zal niet gebeuren.

“Netflix investeert steeds meer in eigen content, zoals ‘House of Cards' en ‘Orange Is the New Black'. In de VS zag het bedrijf zich de provider Comcast te betalen voor een rechtstreekse verbinding tussen de twee partijen, om streaming video op hogere snelheden mogelijk te maken. Daardoor zal Netflix meer betaalde overeenkomsten met providers moeten gaan sluiten, waardoor de kosten voor het bedrijf zullen stijgen.”

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments