De Weekend Tips #8

film & serie tips the purge anarchy

Toch weer een mooi weekend voor de boeg half oktober maar voor de avonden is het toch best koud en rede genoeg om dus gewoon voor de TV te kruipen met weer wat weekend knallers ook is er vandaag een update voor opensubtitles uitgekomen en naar verwachting zullen ondertitels nu makkelijker geladen worden iig wat ik tot heden heb gemerkt.
Welke titels hebben we deze keer in de aanbieding en zijn in HD te bekijken wat dacht je van Autómata met Antoinio Branderas in de hoofdrol waar de wereld word geholpen door robots om alles nog makelijker te maken word er plots ondekt dat robots zich eigen kunnen repareren..
Ook the Purge Anargy het 2e deel waar mensen een dag per jaar op wachten zodat ze kunnen zondigen zonder dat ze worden opgepakt door de politie er word weer zat gemoord in deze bloed lustige film. En the Signal met Laurence fishburne.
En de Serie die je niet mag missen is natuurlijk The Walking Dead seizoen 5 die deze week begonnen is met meer actie dan ooit te voren.

Weekend Film/Serie Tips #8

automata-movie-review

Autómata

 • Genre: Actie/Si-Fi
 • Duur: 118 min
 • Jaar: 2014

De film speelt zich af in de toekomst met de wereld op de rand van een ecologische ineenstorting. De wetenschap staat op het punt om haar droom te realiseren met het creëren van kunstmatige intelligentie. Jacq Vaucan (Antonio Banderas), een veiligheidsagent van ROC Robotics Corporation, onderzoekt routinematig een zaak over het manipuleren van een robot. Zijn ontdekking blijkt ingrijpende gevolgen te hebben voor de toekomst van de mensheid.

 

The purge: Anarchy

 • Genre: Actie/Thriller
 • Duur: 104 min
 • Jaar: 2014

Eens per jaar vindt ‘The Purge' plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden. We maken kennis met een stad waar niemand een werkend beveiligingssysteem heeft. Een jong koppel is op desbetreffende avond onderweg naar huis, wanneer het tweetal te kampen krijgt met autopech. De zon begint te dalen en ze besluiten hun auto te verlaten. Wanneer ze de stadsgrenzen naderen komt er echter een gemaskerde motorbende achter hen aan.

THE SIGNAL

The Signal

 • Genre: Si-Fi/Thriller
 • Duur: 95 min
 • Jaar: 2014

Nick en Jonah zijn eerstejaars studenten die een grote passie delen: hacken. Terwijl ze door Nevada rijden met Nick's vriendin Hailey, volgen ze de aanwijzingen van een rivaliserende hacker genaamd Nomad, naar een locatie 300 kilometer verderop. Na een angstaanjagende confrontatie met Nomad, midden in de woestijn, komen ze weer bij bewustzijn in gevangenschap. Terwijl ze proberen te achterhalen wat de reden van hun opsluiting is, ontdekken ze dat ze deel uitmaken van een veel groter complot.

The Walking Dead (Serie)(s5)

 • Genre: Actie/Horror/Misterie
 • Start seizoen: 2010
The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. De reeks werd ontwikkeld door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in Atlanta (Georgia) en werd gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip. 
 
Zoals in de strips is de serie geen horror, maar eerder een drama. Ook is het verhaal niet gericht op het uitroeien van zombies, maar wel over het wel en wee van een groep mensen die trachten te overleven in extreme omstandigheden en op zoek zijn naar een veilige plaats waar ze beschermd zijn tegen de zombies. Tijdens de reeks veranderen de personages sterk, bijvoorbeeld hun karakter en hun onderling vertrouwen. Ook komen diverse ethische kwesties aan bod, geschillen tussen mensen met verschillende meningen enzovoort. In het begin van de reeks lijkt de groep hecht aan elkaar te hangen, maar iedereen zal meer en meer op eigen houtje handelen. Ook wordt het wantrouwen tussen de overlevenden groter.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments