De Film/Serie Tips #28

film & serie tips 28

Nog steeds geen echt zomer  weer maar gewoon lekker om de nieuwste films en series eens te bekijken.

Wat dacht je van “Cinderella” deze verfilming van het sprookje assepoester is een lust voor het oog voor iedereen die van de Disney films houd het verhaal gaat net als de boeken de tekenfilm ik zou zeggen snel kijken dus.
James Bond liefhebbers opgelet hield je van alle toys die 007 gebruikte in zijn oudere films en ik zelf mis deze in de nieuwere films wel maar nu is daar “Kingsman: the secret service” deze film gebaseerd op de ins en outs van 007 is voor mij een geweldige film de cover doet er niet veel aan toe maar als je eenmaal de trailer gezien hebt dan is dit een zeer leuke en goede film.

kingsman-the-secret-service-035-1200x675

Al even zaten we er op te wachten maar hier is ie dan deel 4 “MAD MAX: fury road” voor de liefhebbers van de vorige films is hier in het zelfde jasje gestoken maar dan natuurlijk met de techniek van nu zeer aangename film.

“Ex Machina” gaat over een internet expert die in een bunker gaat leven om te bestuderen of robots net zo intelligent zijn als hem en dat ie op gegeven moment niet meer beseft wat nou realiteit is of machine dit is een film met een verhaal verwacht niet te veel actie.

“Sense 8” van Netflix kunt u helemaal zien met de afk-box  van de makers van the Matrix en Babylon 5 en gaat over acht totaal verschillende mensen, verspreid over de hele wereld, die elkaar na een heftig visioen over grote afstanden kunnen zien, voelen en horen en met elkaar kunnen praten. Ze kunnen elkaars kennis, taal en vaardigheden gebruiken, maar leren ook elkaars diepste geheimen.

De Film/Serie Tips #28

Kingsman: The Secret Service

 • Genre: Actie/Komedie
 • Duur: 129 min
 • Jaar: 2014

Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. Harry Hart, een doorgewinterde agent van een geheime organisatie, neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij draagt Gary voor om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Mad Max: Fury Road

 • Genre: Avontuur/Actie
 • Duur: 120 min
 • Jaar: 2015

De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Cinderella

 • Genre: Avontuur/Drama
 • Duur: 105 min
 • Jaar: 2015

Cinderella is een weeskind dat door haar stiefmoeder en stiefzussen onrechtvaardig wordt behandeld. Op een dag ontmoet ze in het bos een charmante vreemdeling met wie ze zich gelijk verwant voelt. Wanneer de koning een open uitnodiging voor een feest stuurt naar alle maagden van het land, hoopt ze dat de vreemdeling ook van de partij is. Maar haar stiefmoeder verbiedt haar te gaan en verscheurt Cinderella's jurk.

Ex Machina

 • Genre: Sciencefiction/Thriller
 • Duur: 108 min
 • Jaar: 2015

Caleb, een 26-jarige programmeur die werkzaam is voor het grootste internetbedrijf ter wereld, wint een wedstrijd waarbij hij een week mag doorbrengen in het buitenverblijf van Nathan, de teruggetrokken CEO van het bedrijf. Wanneer Caleb echter aankomt op de afgelegen locatie, ontdekt hij dat hij moet deelnemen aan een vreemd en fascinerend experiment waarin hij te maken krijgt met de eerste echte kunstmatige intelligentie, ondergebracht in het lichaam van een mooi robotmeisje.

 

Sense8 (seizoen 1)

 • Genre: Sciencefiction/Drama
 • Start Seizoen: 2015

De serie speelt zich af in verschillende landen zoals  London , Reykjavik, Seoul , Mumbai , Nairobi , Berlin, Mexico City , San Francisco en Chicago.

Wie zijn de 8 Sensates, hieronder een trailer Sense8 over de 8 Sensates.  Waar komen ze vandaan wat is hun specialiteit.  Sensates zijn de 8 mensen die met elkaar verbonden, die ook elkaar specialiteiten kunnen gebruiken.  

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments