De Film/Serie Tips #31

film & serie tips 31

Zei daar iemand Avangers? We hebben het de laatste maanden vaak te horen gekregen wanneer is deze nou te zien.. Nou dat is dus nu “Avangers: Age of Ultron” is nu beschikbaar in HD.
Ultron is het zat en probeert de Avangers uit te schakelen met al zijn digitale mogelijkheden en als topje op ijsberg is hij ook nog eens van plan om heel de mensheid te vernietigen deze film vol spectaculaire actie is een lust voor iedere superhelden fan.

“Trainwreck” Amy zou nooit beginnen aan een man zeker al niet er blijven slapen dat zit niet in haar totdat ze Aaron ontdekt deze sportarts zit vol energie en is zeer succesvol en Amy denkt toch in eens  heel anders over deze planeet.
“Terminator Genisys” het vervolg van de de eerste 3 delen waarin Skynet de wereld zou willen overnemen en deze keer “weer” Arnold onze anti terminator de film is weer als vanouds vol actie en veel special effect om onze wereld van de ondergang te voorkomen.

cKjAubG

“Unfriended” in deze tijd is alles digitaal we skype met vrienden, Facebook gebruikt min 1:10 van onze dagelijkse tijd deze film laat even zien dat geesten via deze digitale periode nog steeds bestaan en ook evolueert let wel de film speelt zich af vanaf 1 punt..

De serie “Dark Matter” van Syfy channel is ook echt een aanrader deze niet te veel syfy film dus voor iedereen wel te doen natuurlijk waarin 6 passagiers hun geheugen kwijt raken en zo door de afleveringen heen steeds meer over zich zelf komen te weten.

De Film/Serie Tips #31

Terminator Genisys

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 126 min
 • Jaar: 2015

Het is 2029, en de ‘Future War' woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte A.I.-netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post-apocalyptische Californië. Connor zendt Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah, te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. Eenmaal in 1984 aangekomen blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Zo wordt Sarah sinds haar negende levensjaar opgevoed door de Terminator die haar oorspronkelijk moest uitschakelen…

Trainwreck

 • Genre: Komedie
 • Duur: 122 min
 • Jaar: 2015

Sinds ze een klein meisje was, is het in Amy's hoofd gestampt door haar vader dat monogamie niet realistisch is. Amy is nu een schrijfster voor een tijdschrift en geniet van een onbevangen leven, vrij van verstikkende, saaie en romantische betrokkenheid. In werkelijkheid zit ze echter in een soort van sleur. Wanneer ze begint aan een nieuw artikel voor het tijdschrift begint ze iets te voelen voor het onderwerp, de charmante en succesvolle sportarts Aaron Conners.

Avangers: Age of Ultron

 • Genre: Actie
 • Duur: 142 min
 • Jaar: 2015

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

Unfriended

 • Genre: Horror
 • Duur: 82 min
 • Jaar: 2015

Terwijl zes middelbareschoolvrienden 's avonds aan het videochatten zijn, ontvangen zij een Skype-bericht van een klasgenote die precies een jaar eerder zelfmoord had gepleegd. In eerste instantie denken ze dat het gaat om een grap, maar wanneer het meisje de diepste geheimen van de vrienden begint te onthullen, beseffen ze dat ze te maken hebben met iets bovennatuurlijks, iets wat hen dood wil hebben…

Dark Matter (seizoen 1)

 • Genre: Thriller/sciencefiction
 • Start Seizoen: 2015

Een groep bemanningsleden van een verlaten ruimteschip. Ze ontwaken uit een slaapstand zonder herinnering te hebben aan wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Gedwongen moeten ze samenwerken om de reis vol wraak, verraad en verborgen geheimen te overleven. De cast van de Syfy-serie bestaat uit Melissa O’Neil, Marc Bendavid, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross en Zoie Palmer.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments