De Film/Serie Tips #32

film & serie tips 32

Volgens mij zit de zomer er weer een beetje op als je nu zo naar buiten kijkt dus er word meer plaats gemaakt om weer avonds lekker film of serie te kijken we hebben weer een kleine verzameling van alle films die te zien zijn via de box.

Rappers, achterbuurten en geld hebben alles met elkaar te maken bij de film “Straight outta Compton” 5 gasten maken gebruik van hun muzikale teksten en vertellen daarmee hun leven uit deze buurt in de jaren 80″

“Minions” Kinderen zijn er verzot op de animatie met kleine gele mannetjes die het liefst alleen maar slechteriken willen helpen hoe slechter hoe beter maar na de vorige 2 films van “Verschrikkelijke Ikke” hebben ze nu hun eigen film vol avontuur en grappen die deze figuurtjes meemaken.

minions_2015

“San Andreas” de Mens neemt steeds meer grondstoffen weg van onze planeet maar op den duur zal de aarde dit laten weten dat dit niet goed kan blijven gaan in deze film zien we een voorbeeld wat breuklijnen kunnen gaan aanrichten.
samen met “The Rock” Dwayne Johnson gaan we dit avontuur aan om zo te overleven van deze machtige natuurverschuivingen.

De serie “Fear the walking dead” is begonnen welke “fan” zou nu niet willen weten hoe het allemaal zo gekomen is dat de aarde er zo bij staat als in “the walking death” deze populaire serie kreeg al voor de pilot 16miljoen mensen voor de buis 🙂 en aflevering 1 t/m 3 is nu al te zien via de AFK-Box!

De Film/Serie Tips #32

San Andreas

 • Genre: Avontuur
 • Duur: 107 min
 • Jaar: 2015

De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin…

Minions

 • Genre: Komedie/Animatie
 • Duur: 104 min
 • Jaar: 2015

De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.

Straight outta Compton

 • Genre: Drama/muziek
 • Duur: 147 min
 • Jaar: 2015

Halverwege de jaren 80, Compton Californië. Vijf jonge mannen delen hun ervaringen door middel van het maken van ‘brutale' en eerlijke muziek, die symbool staat voor de opstand tegen misbruik van gezag. Onder de naam N.W.A. brengen de jongeren een revolutie teweeg wanneer ze de wereld de waarheid vertellen over hun leven in hun gevaarlijke buurt en ontketenen daarmee een culturele oorlog.

Fear the walking dead (seizoen 1)

 • Genre: Thriller/Avontuur
 • Start Seizoen: 2015

Het speelt zich af in Los Angeles. De pilot is opgenomen in LA, maar vanaf de tweede aflevering verhuist de productie naar Vancouver. Wij volgen Madison en Travis en hun samengevoegde gezin. Dat bestaat primair uit haar twee kinderen, Alicia en Nick. Onderling zijn de verhoudingen niet allemaal even lekker. Vooral de aan heroïne verslaafde Nick geeft het stel heel wat te verduren. Travis en Madison proberen als het ware hun gezinsleven te ordenen, wanneer de wereld zoals zij die kennen op het punt staat te veranderen. Berichten van vermiste personen circuleren, daarnaast wordt er ook gesproken over een virus. Niemand weet wat er aan de hand is. Fear the walking dead zal dus de opkomst van het virus behandelen en wat voor effect dat op de gemeenschap heeft.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments