De Film/Serie Tips #33

film & serie tips 33

Het is weer tijd voor wat tips die we voor u wederom verzameld hebben. Deze week kwamen er toch weer enkele toppers bij in HD formaat om uw week weer te vullen met enkele films en series.

De jaren '80 werden gevuld met videogame automaten waar je de wel bekende games als Pacman, Donkey Kong, etc op kon spelen na 30 jaar zijn al deze mega sterren terug maar niet om te gamen maar om de aarde te pixaliseren. Adam Sandler en Peter Dinklage nemen het in de film “Pixels” op tegen deze verschrikkelijke invasie om zo de aarde te redden.

In “Magic Mike XXL” kunnen menig vrouwen hartjes weer wat harder kloppen want deze film is ook voor hun bedoeld. Mike word gevraagd om weer deel te nemen aan de Kings of Tampa om zo hun laatste optreden waar te maken..

magic mike xxl download

George Clooney speelt Frank in “Tomorrowland” die al van kinds af aan gefascineerd is door wetenschap en word opgenomen in deze almachtige plaats om deel te nemen waar alleen de slimste en briljante mensen zijn om alles op een dag het waar te maken voor de mensheid Frank verteld het verhaal hoe het begon en wat er gebeurd is dat het mis kon gaan.

De serie “Scream” is zoals de films afdoen met exact de zelfde soort verhaallijn maar kun je van dit soort verhaallijn wel een serie maken want ja iedereen gaat toch dood? De makers van de serie dachten er anders over en hebben toch wel deze succesvolle serie op gezet.

De Film/Serie Tips #33

Magic Mike XXL

 • Genre: Komedie/Drama
 • Duur: 115 min
 • Jaar: 2015

Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven ‘Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Pixels

 • Genre: Komedie/Animatie
 • Duur: 105 min
 • Jaar: 2015

Wanneer buitenaardse wezens de videobeelden van klassieke arcadespelletjes verkeerd interpreteren als een oorlogsverklaring vallen ze de aarde aan. Hierbij gebruiken ze de spelletjes als model voor hun verschillende aanvallen. President Will Cooper roept de hulp in van zijn beste jeugdvriend Jules Brenner, in de jaren '80 een videospelkampioen en nu een installateur van thuisbioscopen, om een team arcadegamers te leiden en zo de buitenaardse wezens te verslaan en de planeet te redden.

TomorrowLand

 • Genre: Avontuur/Siencefiction
 • Duur: 130 min
 • Jaar: 2015

Samengebonden door een gedeeld lot, vertrekken een slimme optimistische tiener barstend van wetenschappelijke nieuwsgierigheid, en een voormalig kindgenie geteisterd door desillusie, op een gevaarlijke reis. Hun doel is om de geheimen van een enigmatische plek ergens in tijd en ruimte te vinden, die in hun gedeelde geheugen onder de naam ‘Tomorrowland’ bestaat.

Scream (seizoen 1)

 • Genre: Thriller/Drama
 • Start Seizoen: 2015

‘Scream The TV-series’ gaat over een virale YouTube-video welke voor problemen zal gaan zorgen onder de jongeren van Lakewood. En is de aanjager tot een moord die iets met het problematische verleden van het dorpje heeft te maken.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments