Chucky Reboot & TV Serie

In de jaren tachtig introduceerden er verschillende horrorfiguren die sindsdien populair zijn gebleven, waaronder Charles ‘Chucky' Ray, de seriemoordenaar wiens ziel werd overgeplaatst naar een Good Guy-pop. De eerste Child's Play-film kwam op het witte doek in 1988 en hierna volgden nog zes films. De laatste: Cult of Chucky, heeft zeker ervoor gezorgd voor een follow-up, maar er wordt gemeld dat in plaats daarvan de volgende Chucky-film een reboot wordt van het originele eerste deel.

Hoewel er geen officiële verhaallijn voor de reboot van Child's Play is onthuld, wordt vermeld dat dit een eigentijds verhaal zal zijn “waarbij een groep kinderen (a la Stranger Things) wordt betrokken, met een technologisch geavanceerde pop. Ervan uitgaande dat deze informatie legitiem is, zal deze pop vermoedelijk nog steeds Chucky heten, maar hij zal veel meer mogelijkheden hebben dan zijn voorganger, wat ongetwijfeld betekent dat de moorden nog eenvoudiger zijn. Of de Chucky-stemacteur Brad Dourif zal worden teruggebracht voor het nieuwe Child's Play is niet bekend, zoals vaak het geval is bij reboots, zal een nieuwe acteur worden ingehuurd voor deze opdracht.

Chucky TV Serie!

En dit is  niet het enige Chucky-project dat momenteel wordt ontwikkeld. Vorige week werd door franchisenemer Don Mancini bevestigd dat er een Chucky-tv-serie op komst is. Deze zal niet als reboot komen maar vervolgen vanuit de huidige film lijn, en Brad Dourif keert terug om de stem van Chucky in te spreken. Deze Chucky-tv-serie is dan het volgende hoofdstuk van de originele Chucky-film lijn. Dus of je nu de klassieke versie verkiest of een frisse kijk op de Child's play wilt, nu zijn beide gedekt.

Er is nog geen exacte datum wanneer de Child's Play reboot zal uitkomen maar MGM heeft het project groen licht gegeven en na verwachting zullen de productie begin september beginnen.

Abonneren
Abonneren op

2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
M.G
4 jaren geleden

Yelo play?
Netflix?
Aub info???
I like chucky ?