De Film/Serie Tips #34

film & serie tips 34

Helaas zijn ben ik een tijdje weg geweest en kon ik jullie niet informeren over de nieuwste films en series die op dit moment te zien zijn via een van onze boxen.

We zullen beginnen met een remake van 4 wetenschappers/vrienden die na een een onderzoek in een paranormale wereld geraakt worden door een nieuw soort strof waardoor ze bijzondere krachten krijgen. Hiermee heb ik het over de “Fantastic Four” zelf vind ik het niet de aller beste remake van een film maar voor een keer te kijken is deze goed te doen.

We hebben het toch over super helden wat dacht u van “Ant-Man” deze mini superheld gaat de strijd aan met zijn directe concurrent en moet voorkomen dat deze ook mini super schurken kan ontwikkelen deze film is ook aan te raden en past goed in het lijstje van marvel met de combinatie van de Advengers.

fantastic_four_2015-download

“Maze Runner: Scorch Trials” het vervolg op “the Maze Runner” heeft een meeslepend verhaal en als u deel 1 al hebt gezien is dit een leuk vervolg mocht u deze nog niet gezien hebben kijk deze dan snel in HD op onze box.
Deze keer geen “Jason Statham” in “Transporter refeuled” maar wel bomvol actie zoals we gewend zijn in deze film reeks wel wat mindere acteurs kwaliteiten dan u gewend was van Statham maar nog steeds leuk om naar te kijken.

“Jessica Jones” kwam vorige week in zijn geheel uit op Netflix en is daarom gelijk heel seizoen 1 te zien. Het tienermeisje ontdekte Jessica dat ze superkrachten had: ze bleek sterk genoeg om een auto op te tillen, ze kon vliegen en was ook nog eens zo goed als kogelvrij. Tot ze de super schurk Zebediah Killgrave tegen het lijf liep. En hield hij haar maandenlang gegijzeld en moest ze de meest vernederende dingen doen om hem te amuseren. Nadat ze eenmaal wist te vluchten, was Jessica zo in shock dat ze stopt als superheld.

De Film/Serie Tips #34

Ant-Man

 • Genre: Actie/Avontuur
 • Duur: 115 min
 • Jaar: 2015

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

Maze Runner: Scorch Trials

 • Genre: Actie/Avontuur
 • Duur: 131 min
 • Jaar: 2015

Nadat ze het Labyrint hebben overwonnen, wacht Thomas en de andere Gladers een nieuwe uitdaging: op zoek gaan naar aanwijzingen over de mysterieuze en machtige organisatie WCKD. Hun reis brengt hen naar de Scorch, een desolaat landschap bezaaid met ondenkbare obstakels. Samen met verzetsstrijders nemen de Gladers het op tegen de superieure strijdkrachten van WCKD en ontdekken ze wat voor schokkende plannen deze organisatie voor hen in petto heeft.

The Transporter: Refueled

 • Genre: Actie/Misdaad
 • Duur: 96 min
 • Jaar: 2015

In de criminele onderwereld van Frankrijk staat Frank Martin bekend als “De Transporter”: de beste chauffeur en huurling die je kan krijgen. Hij houdt zich aan drie eenvoudige regels: geen namen, geen vragen en geen onderhandelingen. Maar dan ontmoet hij de mysterieuze femme fatale Anna, die de leiding heeft over een groep overvallers. Niets houdt Anna tegen om een groep meedogenloze Russische mensenhandelaren te stoppen.

Fantastic Four

 • Genre: Actie/Fantasie
 • Duur: 100 min
 • Jaar: 2015

Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

Jessica Jones (seizoen 1)

 • Genre: Actie/Drama
 • Start Seizoen: 2015

Zo slaat ze met gemak door deuren, kan ze auto’s tegenhouden en kan haar lichaam behoorlijk wat klappen verduren. In het hoofd van Jessica Jones zit het echter niet helemaal goed. Jessica Jones is nu namelijk een privédetective. Daarvoor was ze een superheld, maar nadat ze langdurig werd gegijzeld en vernederd door schurk Kilgrave bleef er weinig over van de superheldin.

Jessica raakt aan de drank, rookt en is kwaad op alles en iedereen. Om de drank te kunnen blijven kopen besluit ze een kantoortje te openen in Hell’s Kitchen, een wijk in New York.
Ze kan ingehuurd worden als privédetective. Ondanks dat haar carrière als superheld er op zit, heeft ze nog steeds die bijzondere gaven. Luke Cage, eveneens een superheld, ontdekt dat en wil haar helpen, maar ook waarschuwen. Die waarschuwingen legt Jessica Jones naast zich neer en als Kilgrave terugkeert in het leven van Jessica Jones opent ze de jacht op de duivel, zoals ze Kilgrave noemt.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments