Vijf Seizoenen Lord of the Rings “The Serie”

Hobbits & Orcs dat is waar je als eerste aan denkt bij Lord of the Rings maar er veel meer dan dat een deel van de Serie zal gaan over Aragorn (Strider)
Nu Game of Thrones zijn laatste seizoen zal gaan inzetten kunnen we vooruit gaan kijken naar een grote opvolgende Fantasie serie met maar liefst nu al 5 seizoenen in het vooruitzicht.

Maandenlang is er al gespeculeerd over de 1 miljard kostende tv serie die iedereen zal willen zien volgens de fansite ‘The One Ring' meld het plot te weten van de serie..

Het verhaal van Lord of the Rings the Serie.

Er wordt vooralsnog gesuggereerd dat de serie zal gaan over de jongere jaren van Aragorn waarin hij de dolende ridder ‘Strider' in Middle-Earth is.
hierdoor komen veel mogelijkheden uit om diverse avonturen te brengen en deze serie tot z'n recht te brengen.
Waarschijnlijk zal de serie eindigen of halverwege tegen komen waar de films begonnen met de ontmoeting van de hobbits..

Budget!

1 miljard voor de serie te maken Amazon zet alles op alles om dit tot een succes te maken met dit budget kunnen ze grote namen krijgen zoals Ian McKellen wordt genoemd om zich weer in de tovenaars kleren te steken als Gandalf opnames staan al gepland in 2019 zodat seizoen 1 in 2020 uitgebracht kan worden.

Streamingdienst Amazon Prime.

Met Lord of the Rings zal Amazon zijn streamingdienst te gunstige doen om daarmee de concurrentie aan te gaan met HBO en Netflix.
Wij kunnen niet wachten tot deze beschikbaar komt en dit kan misschien wel sneller zijn dan dat je verwacht.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments