De Weekend Tips #22

film & serie tips 22

Vorige week helaas geen weekend tips dan maak ik dat met deze toppers goed.
Nu te zien met de AFK-Box natuurlijk “The Hunger Games: Mockingjay part 1” waarin we kattnis weer volgen met geweldige acties maar deze keer geen spelen maar ze word het gezicht van de rebellen om iedereen in opstand te brengen tegen het Capitol Peeta is daar en Katniss doet er alles aan om hem te vinden.

“Horrible Bosses 2” net als zijn voorganger is deze net zo Komisch maar ook chaotisch wat niet alle kijkers leuk zullen vinden na 15 min word de film goed volgbaar en weet u wat er aan de hand is en zijn onze drie hoofdrol spelers Eigen baas maar dat gaat al weer snel mis..

Horrible-Bosses-2-kijken

En er is weer wat Sciencefiction aanwezig wat dacht je van “Interstellar” deze 2,5 uur durende ruimte film gaat over een te kort aan voedsel wanneer op aarde het voedsel te kort hoog niveau begint te krijgen opent zich een wormhole waar NASA gebruik wilt van maken om op zoek te gaan naar meer voedsel en hoop.

Zin in een romantische bui (valentijn is al weer achter de rug maar goed) met deze film “The Theory of Everything” kunt u lekker op de bank mee onderuit zakken en leg de zakdoekjes maar klaar..

Vikings is dit keer aanbod met de start van Seizoen 3 afgelopen week en Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, het einde van de achtste eeuw, in Scandinavië en is gebaseerd op de oude sagen over Ragnar Lothbrok. Met hulp van zijn familie en mannen probeert hij het leiderschap van de Vikingen over te nemen.

Weekend Film/Serie Tips #22

Interstellar

 • Genre: Sciencefiction/Mysterie
 • Duur: 169 min
 • Jaar: 2014

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.

The Hunger Games: Mockingjay part 1

 • Genre: Avontuur/Actie
 • Duur: 125 min
 • Jaar: 2014

Tegen alle verwachtingen in heeft Katniss Everdeen de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ondanks dat ze de bloederige arena levend heeft verlaten, is ze nog steeds niet veilig. Haar geliefde Peeta Mellark is gevangen genomen door Het Capitool dat uit is op wraak en president Snow maakt duidelijk dat niemand veilig is. Katniss groeit uit tot het gezicht van de revolutie, een opstand van de districten die zich verzet tegen de regering die hen regeert en verhongert. Bij de massa wordt ze bekend als hun ‘spotgaai'.

The Theory of Everything

 • Genre: Drama
 • Duur: 123 min
 • Jaar: 2014

De film vertelt het verhaal over de beroemde natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal centreert zich om Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane, waar hij later mee trouwt. Net na het huwelijk wordt bij Hawking ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.

Horrible Bosses 2

 • Genre: Komedie
 • Duur: 108 min
 • Jaar: 2014

Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een geniepige investeerder heeft echter andere plannen met hun veelbelovende bedrijf, plannen waarbij Nick, Dale en Kurt helaas niet bij horen, en voordat ze nog maar één cent hebben verdiend staan ze alweer op straat. De wanhoop nabij, besluiten de drie bijna-entrepreneurs de investeerders' zoon te ontvoeren en hem te gijzelen totdat ze de macht over hun eigen bedrijf weer terug hebben.

Vikings (Start seizoen 3)

 • Genre: Avontuur/Drama/Actie
 • Start Seizoen: 2013

Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië rond het einde van de achtste eeuw. De serie is gebaseerd op de oude sagen over Ragnar Lothbrok. Met hulp van zijn familie en mannen probeert hij het leiderschap van de Vikingen over te nemen. Vikings is niet alleen een serie over avontuur, conflicten, oorlogen en bloedvergieten, maar draait ook om familie en broederschap.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments