De Weekend Tips #21

film & serie tips unbroken

Het was een rustige week deze keer weinig nieuwe releases maar we hebben toch nog een lijstje voor u kunnen maken.
Met deze keer “Unbroken” de kaskraker van Angelina Jolie het waargebeurde avontuur van een militair die gevangen word in Japan.
Ook kunnen we lachen want n 20 jaar na de eerste release is hier “Dumb and Dumber to” met de orginele cast Jim Carrey en Jeff Daniels wel weer een avontuur vol flauwe humor.

Dumb-and-Dumber-To-Harry-and-Lloyd

En “BirdMan” waarin we een oude acteur die ooit een gewild superheld was die daar graag nieuw leven in zou willen blazen erg leuke film met diverse elementen.

Serie van de week is “LOST” wanneer een vliegtuig uit Australië neerstort op een niet bestaand eiland gebeuren er de gekste dingen waar geen touw aan vast te knopen is laat je meeslepen in dit avontuur iedere aflevering heeft wel wat nieuws en je wilt het blijven kijken maar goed dat u de AFK-Box heeft want alle afleveringen kunt u hiermee afspelen.

Weekend Film/Serie Tips #21

Dumb and Dumber To

 • Genre: Komedie
 • Duur: 110 min
 • Jaar: 2014

Na de idiote avonturen van Harry (Jeff Daniels) en Lloyd (Jim Carrey) in de komedieklassieker uit 1994, zijn de prettig gestoorde vrienden geen steek wijzer geworden. Na een grap waar Lloyd twintig jaar voor uittrekt, gaat het dommige duo samen op pad, omdat Harry net ontdekt heeft dat hij een tienerdochter heeft. Dat komt goed uit, want Harry is op zoek naar een donornier. Alleen loopt de roadtrip naar Harry's dochter niet zoals gepland.

Unbroken

 • Genre: Oorlog/Drama
 • Duur: 137 min
 • Jaar: 2015

Het waargebeurde verhaal over Louis Zamperini, een hardloper tijdens de Spelen van 1936, wiens vliegtuig neerstort op zee tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zamperini en twee bemanningsleden dreven 47 dagen en 2000 mijl op zee, totdat ze gevangen werden genomen door de Japanse marine.

BirdMan

 • Genre: Komedie/Drama
 • Duur: 119 min
 • Jaar: 2014

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Lost (seizoen 1 t/m 6)

 • Genre: Avontuur/Drama/Actie/Romantiek
 • Start Seizoen: 2004

Op 22 september 2004 stijgt het vliegtuig Oceanic 815 op vanuit een vliegveld uit Sydney, op weg naar Los Angeles. Na enkele uren wordt het vliegtuig getroffen door hevige turbulentie. Niet veel later wordt het staartgedeelte afgerukt en kort daarna breekt ook de cockpit af. Het vliegtuig stort in delen neer op een eiland, en de 48 overlevenden uit het middengedeelte slaan een kamp op bij het strand, om zo de aandacht te trekken van passerende vliegtuigen of boten. De eerste avond zijn de overlevenden getuige van een angstaanjagend geluid dat uit de jungle komt, gepaard met ontwortelde bomen. De volgende dag gaan drie overlevenden, Jack, Kate en Charlie, op zoek naar de cockpit die in de wildernis van de jungle is neergestort.

Alle passagiers daar zijn dood, op de piloot na. De piloot brengt hen het nieuws dat er voorlopig geen hulp zal komen, omdat ze vlak voor het ongeluk al twee uur in de verkeerde richting vlogen; niemand zal weten waar ze zoeken moeten. De piloot wordt kort daarna vermoord door iets dat zich in de jungle schuil houdt. Wanneer de groep na enkele dagen door krijgt dat ze voorlopig geen hulp zullen krijgen, proberen ze er het beste van te maken, en gaan ze op zoek naar eten en drinken, en nieuwe plekken om te slapen. Ze vinden al snel onderdak bij een paar grotten waar ook vers water stroomt. De komende anderhalve maand verspreidt de groep zich over de slaapplekken op het strand en in de grotten.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments