De Weekend Tips #20

film & serie tips taken 3

Uw wekelijkse dosis filmtips is er weer met deze week onder andere “Taken 3” Liam Neeson deze keer niet in Parijs of Istanboel maar hij blijft gewoon thuis om weer een spannende actie weg te zetten net als deel een en twee kijkt deze lekker weg.

Bill Murray staat wel bekend om zijn komedies maar in deze komedie St, Vincent heeft ie toch wel een serieuze rol waarin ie de rouwe veteraan speelt en toch een goede band met zijn buurvrouw (McCarthy) opbouwt.
En we hebben “American Sniper”  deze film geregisseerd door Clint Eastwood volgen we het leven van Kyle die al vanaf jongs af aan goed is als sniper en zo een record aantal slachtoffers op zijn lijstje zet, zeer realistische mooie film moet u zeggen.

americansniper review

De serie deze week is die je absoluut ook niet mag missen als u van dit soort series houd natuurlijk alles over vampieren met the vampire diaries u volgt het leven van Elena. Zij woont samen met haar broer Jeremy en hun tante Jenna Sommers, die nadat de ouders van Elena en Jeremy verongelukten, hun voogd werd.
Ze komt al snel achter dat er meer aan de hand is dan een gewone opvang en als kijker laat je je zelf hierin mee slepen.

Weekend Film/Serie Tips #20

St. Vincent

 • Genre: Komedie/Drama
 • Duur: 102 min
 • Jaar: 2014

Maggie is een alleenstaande moeder die met haar 12-jarige zoon Oliver verhuist naar Brooklyn. Gedwongen om lange werkuren te draaien, geeft ze de zorg van haar zoon in handen van hun nieuwe buurman Vincent, een misantropische, hedonistische en ruwe oorlogsveteraan die naast hen woont. Er ontstaat echter al snel een vreemde vriendschap tussen het onwaarschijnlijke paar

Taken 3

 • Genre: Actie/Misdaad
 • Duur: 99 min
 • Jaar: 2015

De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord, die in zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een snuggere rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.

American Sniper

 • Genre: Actie/Drama
 • Duur: 132 min
 • Jaar: 2014

Het verhaal van Navy SEAL Chris Kyle, de dodelijkste schutter aller tijden die door zijn vijanden “de duivel” wordt genoemd. Van 1999 tot 2009 vestigde hij een record met de meeste moorden als scherpschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Kyle leerde de fijne kneepjes van het vak al toen hij een kind was en zou een prominente rol gaan spelen in de strijd tegen het terrorisme, die na 9/11 van start ging.

The Vampire Diaries (seizoen 1 t/m 6)

 • Genre: Drama/Horror/Romantiek
 • Start Seizoen: 2009
The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith. Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, probeert de 17-jarige Elena Gilbert en haar 15-jarige broer Jeremy hun leven weer op te pakken. Ze
wonen nu bij hun tante Jenna die er het beste van probeert te maken.

Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar vrienden gefascineerd door de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore. Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Wat ze niet weet is dat Stefan een vampier is.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments